OM OS

OM OS

UNGEVENT


UngEvent er stiftet i 2019 af Jacob Molboe og Adnan Suhonjic. Vi er to unge herrer, der tilsammen har mere end 20 års erfaring med unge mennesker og events. Vores erferinger bygger på vores arbejde i ungdomsskole, idrætsforeninger, gadeidræt, som selvstændig erhvervsdrivende, professionel dansekarriere, elitesport og m.m. Vi har arrangeret massevis af events, ture, camps, workshops og rejser - og undervist børn og unge i alt fra at stå på hovedet til at ramme en basketballkurv med lukkede øjne.


Vores viden og erfaring ønsker vi at dele ud af, så vi kan skabe mere værdi for vores unge mennesker i hele landet. Derfor tilbyder UngEvent at skabe mere værdi for pengene i Jeres ungdomsskole. Vi nøjes ikke kun med at rådgive jer, men er selv aktører når opgaven skal udføres - og værdien skal skabes. UngEvent har ideerne til, hvordan vi kan løfte Jeres ungdomsskole gennem events og branding.


Vi tror på, at vi i fælleskab kan skabe mere. Når vi er fælles om at løfte, kan vi løfte vores events til helt nye højder, til gavn for vores unge mennesker. Derfor laver vi camps og events på tværs af ungdomsskoler, og kommune grænser.


Vil I høre mere om UngEvent, og hvordan vi kan skabe værdi i Jeres Ungdomsskole, så kontakt os for et uforpligtende møde.

JACOB MOLBOE


Her kommer der en tekst om Jacob Molboe.

ADNAN SUHONJIC


Her kommer der en tekst om Adnan Suhonjic.

Copyright. All Rights Reserved

Ungevent


Norgesvej 11, 8700 Horsens

v/ Dansefabrikken


kontakt@ungevent.dk


+45 60 15 23 02

+45 28 74 46 35