CAMPS

CAMPS


Vi tilbyder ALL INCLUSIVE camps

BEAUTY CAMP


Campen består af flere forskellige workshops, hvor de unge skal lære om styling og perfomance. De skal bl.a. lægge make-up, lave negle, style håret, stå foran et kamera til photoshoot og gå catwalk på den røde løbe. Hele forløbet afsluttes med et brag af et modeshow foran alle forældre, søskende og venner. Alle workshops afvikles af professionelt undervisere i samarbejde med vores partner.


Denne camp er tidligere blevet afholdt for:

DANCE CAMP


Campen består af flere forskellige danseworkshop i hiphop /urban stilarter leveret af professionelt undervisere fra ind og udland.  Vi har gennem de sidste 6 år arrangeret danseworkshop for unge. Hele forløbet afsluttes med et brag af et modeshow foran alle forældre, søskende og venner. 

Denne camp er tidligere blevet afholdt for:

STREET CAMP


Campen består af flere forskellige workshops, hvor de unge får bekendskab med streetkulturen. Der vil være dans i form af hiphop og breakdance, DJ, grafittikunst, street basketball , street fodbold og skate, som består af løbehjul og skateboard. Alle deltagerne vælger en favorit aktivitet, som de får professionel undervisning i. Derudover er der mulighed for at prøve de andre aktiviteter i løbet af campen. Hele forløbet afsluttes med et brag af et show, hvor de unge skal præsentere hvad de har lært foran alle forældre, søskende og venner. Alle workshops afvikles af professionelle undervisere i samarbejde med vores partnere. 

LAN PARTY 


LanParty stækker sig over 3 dage fyldt med gaming, konkurrencer og fællesskab. Det vil typisk foregå på en skole i kommunen, hvor der games i en mindre sportshal/multisal og overnattes i et lignende stort lokale på luftmadrasser. Hver lan har et unik tema som bla. andet kan se i de forskelle fællesaktivterne der vil være i løbet at campen. Der vil være forplejning til alle deltagere og medarbejdere. Alle deltagerne medbringer selv en computer og tilbehør, og evt. en gamerstol. Deltagerne bliver koblet op på vores system, der gør det muligt at spille mod hinanden. Det hele bliver styret af et professionelt team med erfaring inden for gaming og LanParty.

 

DUNGEONS & DRAGONS 


"DND"stækker sig over 3 dage fyldt med gaming, konkurrencer og fællesskab. Der vil være "DND" udstyr til deltager der aldrig har prøvet spillet før. Vi sørger for proffesionelle Game Masters til at styre spille gang så alle deltager får en fantastisk oplevelse. 


Vær den første Ungdomsskole til arrangere en Dungeons & Dragons camps.

Copyright. All Rights Reserved

Ungevent


Norgesvej 11, 8700 Horsens

v/ Dansefabrikken


kontakt@ungevent.dk


+45 60 15 23 02

+45 28 74 46 35