DANS

DANS


WORKSHOPS - HOLD - CAMPS - SHOWS

DANS


Dans er den mest berigende måde at udtrykke sig på og en fantastisk kilde til energi. Skub de unges grænser, øg deres selvtillid og lad dem udfordre sig selv med deres opfindsomhed og krea-tivitet.


Vi arbejder med forskellige dansestilarter som bla. Breakdance, Hiphop, Commeciel m.m. Vores danseundervisning kan afholdes for både for begyndere og øvede dansere.


UngEvent tilbyder både dansehold, workshops, skoleforløb, camps og shows - bl.a. Scandinavian Break Championship. Her på siden kan I finde en række af de dansetilbud vi har til Jeres ungdomsskole.

DANSEFABRIKKEN


Alt vores dans udbydes i samarbejde med Dansefabrikken. Dansefabrikken er en danseskole, som holder til i Horsens. Danseskolen er ejet af breakdancer Jacob Molboe, som også er medstifter af UngEvent.


Dansefabrikken har et professionelt team af dansere, som har mere i bagganen end bare breakdance og hiphop. De besidder en stor pædagogisk forståelse, som er med til at sikre, at vi leverer undervisning og oplevelser i særklasse.   

 

Dansefabrkkens team består af dansere, der har samlet danseerfaring lige fra scenen på Skanderborg Festival til workshops i børnehaver og tilsammen har de konkurreret, undervist og optrådt rundt i det meste af verden, heriblandt Skandinavien, Europa, Korea, Kina, Sydafrika og USA.


I samarbejde med Dansefabrikken har vi et stort netværk indenfor dans, både i Danmark, men også i resten af verden-en. Vi kan derfor tilbyde undervisning og shows i verdens-klasse.


Læs mere om Dansefabrikken på deres hjemmeside.

DANSEWORKSHOP


Workshops er nem måde at få dans til Jeres ungdomsskole. Vi tilbyder både workshops for begyndere og øvede dansere i alderen 13-17 år. Vores workshops er  for både drenge og piger.


Danseworkshops er en dagsaktivitet, der strækkes sig over 2-6 timer på en hverdagsaften eller i weekenden. Undervisning kan bl.a. foregå i en dansesal, multisal eller et lignende rum med spejle. Dertil sørger vi for at der er en eller flere dygtige underviserer, der passer til niveauet og dansestilarten.


Denne workshop er tidligere blevet afholdt for:

Copyright. All Rights Reserved

Ungevent


Norgesvej 11, 8700 Horsens

v/ Dansefabrikken


kontakt@ungevent.dk


+45 60 15 23 02

+45 28 74 46 35