FESTER

FESTER


Vilde, sjove og oplevelsesrige UngFester

UngFest


Det behøver ikke at være en stor udfordring at arrangere en fest for unge mennesker. Eller at få de unge til at komme til festen. UngEvent tilbyder at afvikle de vildeste fester for ungdomsskolens unge i alderen 13 til 17 år.


En UngFest er ikke bare en fest, men en aften fyldt med uforglemmelig oplevelser. Festerne byder på underholdning og aktiviteter, hvor de unge selv er aktører. UngEvent står for at skabe spændende rammer for aftenen, og under-holdningen hele aftenen. Vi står for både lyden og lyset, når vores egen DJ spiller hele festen op.


UngEvent sætter stor fokus på den enkelte unge, og at alle skal gå derfra med en god oplevelse. Derfor er vi sammen med de udvalgte medarbejder selv en aktiv del af festen. Vi vil møde de unge i øjenhøjde, og har stor fokus på at de stille og ensomme unge får en fantastisk aften.


Er Jeres unge klar til en oplevelsesrig UngFest?

PROMOVERING


Vi ved lige præcis hvordan vi når ud til de unge, så vi kan få fyldt dansegulvet. UngEvent står for at designe og trykke plakater og flyers, og vi tager på skolebesøg og præsenterer ungfesten for de unge.

AKTIVITETER


UngEvent leverer alt underholdning til festen. Vi står for at fyrer op for danseguvlet, når vi tænder op for et vanvittigt lysshow, og vores DJ banker musikken ud af højtallerne. Vi skaber en lounge stemning fyldt med aktivitter, hvor de unge kan møde hinanden og være sociale på tværs af skoler og byer.

MEDARBEJDER


UngEvent har et team af unge og dygtige medarbejder, som er med til at løfte festen til nye højder. Vores medarbejder er har en aktiv rolle i festen, som DJ, skuespillere, make-up artister, negle teknikker og m.m. Ungdomsskolen skal selv stille med egne medarbejder, som kender de unge og kan skabe nærvær med de unge.

Billeder fra UngFest i Billund

Copyright. All Rights Reserved

Ungevent


Norgesvej 11, 8700 Horsens

v/ Dansefabrikken


kontakt@ungevent.dk


+45 60 15 23 02

+45 28 74 46 35