SBC

– SCANDINAVIAN BREAK CHAMPIONSHIP –

SBC

Scandinavian Break Championship – Er en af Nordens største breakdance konkurrencer, hvor både nationale og internationale breakere battler mod hinanden om titlen som SBC mester.

Arrangementet kan arrangeres i samarbejde med et ungdomsfritidshold, der brænder for at skabe arrangementer i særklasse. SBC har de sidste 4 år haft udsolgt med en fyldt teatersal. SBC er et kulturelt arrangement med underholdning i verdensklasse, som din ungdomsskole og by kan stå i spidsen for.

danse underholdning til break konkurrence i horsens
breaking konkurrence i horsens på horsens ny teater

PROMOVERING

Vi ved lige præcis, hvordan vi når ud til de unge, så vi kan få fyldt dansegulvet. UngEvent står for at designe og trykke plakater og flyers, og vi tager på skolebesøg og præsenterer ungfesten for de unge.
Ungdomsskolen står for at sprede budskabet i hele ungdomsskolens netværk og sammen løfter vi festen.

de bedste b-boys battler i breakdance på horsens ny teater

AKTIVITETER

UngEvent leverer al underholdning til festen. Vi står for at fyre op for danseguvlet, når vi tænder op for et vanvittigt lysshow, og vores DJ banker musikken ud af højtallerne. Vi skaber en lounge stemning fyldt med aktiviteter, hvor de unge kan møde hinanden og være sociale på tværs af skoler. Derudover sørger vi for, at festen har et tema med dertilhørende aktiviteter, der er medvirkende til, at de unge får en uforglemmelig aften.

de fedeste break move til sbc i horsens

AKTIVITETER

UngEvent har et team af unge og dygtige medarbejder, som er med til at løfte festen til nye højder. Vores medarbejdere har en aktiv rolle i festen, som DJ, skuespillere, make-up artister, negle teknikkere m.m. Ungdomsskolen skal selv stille med egne medarbejdere, som kender de unge og kan skabe nærvær med de unge.

– så bliver din by vært for et af nordens største breakdance events –

Billeder fra SBC