ÅBEN UNGDOMSSKOLE

– BILLUND UNGDOMSSKOLE –

billund ungdomsskole ungbillund samarbejder med ungevent

Tilmelding til Åben Ungdomsskole

Billund Ungdomsskole tilbyder et GRATIS workshopforløb til alle 7.-9. klasser. Forløbet vil foregå under åben himmel på skolens udearealer eller i gå afstand fra skolen. Forløbet består af 4 forskellige workshops – Outdoor, Breakdance, Forum teater og Street Basket. Læs mere om hver workshop nederst på siden.

Hvem?

For skolernes overbygningselever, 7.-9. klasse. Der er plads til maks. 20 elever pr. workshop. Skolens medarbejdere er velkommen til at deltage (dette skal medføres i kommentarfeltet).

Hvornår?

Alle workshops afvikles som udgangspunkt tirsdag og torsdag fra kl. 10.00 – 15.00, fra uge 22 til og med 26. Hver skole kan booke hver workshop i en uge (dvs. 2 dage á 5 timer). Det står frit for skolen om de ønsker alle workshops i samme uge, eller i forskellige uger.

 

Hvordan?

Efter tilmelding kontakter Ungdomsskolen skolen og laver den konkrete aftale, hvor de præcise detaljer vedr. tidspunkt, lokaliteter, organisering og deltagerne aftales.

Der er mulighed for at øge deltagerantallet på workshopsne med en deltagende medarbejder fra skolen.

Alle aktiviteter afvikles  efter sundhedsmyndighedernes COVID-19 retningslinjer.

Rikke Nedergaard
Ungdomssskoleleder

+45 41 72 14 94
rne@ungbillund.dk

Kim Bach Jespersen
Projektmedarbejder

+45 24 64 51 88
kbac@ungbillund.dk

De 4 workshops

Til Breakdance workshoppen blander vi akrobatiske øvelser med rytmisk dans, vilde trick og topper det med masse attitude. Vi sørger for, at alle eleverne – uanset niveau – får mest muligt ud af workshoppen og altid går derfra med fedetricks, bedre musikforståelse, større kropskontrol. Breakdance er støtttet af GAME’s Nationale Platform for Gadeidræt.

Streetbasket er en gadeversion af den almindelige basketball. Til street basket workshoppen er der fokus på at lære at drible og kaste gennem leg og konkurrencer. Workshoppen er egnet til nybegynder, og blive udført af to professionelle basketballtrænere og -spillere. Street Basket er støtttet af GAME’s Nationale Platform for Gadeidræt.

Adventure, bushcraft og teambuilding. En workshop med alternative og udfordrende frilufts- og teambuildings aktiviteter, hvor de unge prøver grænser af og lærer nye side af dem selv og deres kammerater at kende.

Interaktivt teater med genkendelige situationer, dilemmaer og udfordringer fra ungdomslivet, hvor de unge som tilskuere får magten til gennem skuespillerne at ændre forestillingen og teste alternative perspektiver, løsninger og konsekvenser ud fra det de ser på scenen.

Breakdance og Street Basket er støtttet af GAME’s Nationale Platform for Gadeidræt, der med støtte fra Nordea-fonden booster gadeidrætten i Danmark.
Læs mere her: http://gadeidraet.dk

UNGEVENT IVS

Norgesvej 11
8700 Horsens

CVR: 38 57 35 35

KONTAKT OS

kontakt@ungevent.dk

+45 28 74 46 35

FØLG OS

DANSEFABRIKKEN

 Ungevent er ejer af Dansefabrikken

– Gå til vores danseskole her –
www.dansefabrikken.dk