SIMPEL PLATFORM
I NYT DESIGN

Forestil dig en flot og brugervenlig hjemmeside og en smart administrativ platform samlet i et produkt. UNGSYS er mere end bare et tilmeldingsmodul. Det er jeres brand og inspiration til de unge.

VORES KUNDER

OG EN DEL AF FREMTIDENS PLATFORM

UNGSYS er udviklet til ungdomsskoler- og klubber, foreninger, private danseskoler og m.fl.

UNGSYS er et administrationssystem til medlemsadministrering med tilhørende hjemmeside. Vi har samlet alt det I skal bruge i et system, så I kan håndterer tilmeldinger, betalinger, kommunikation og statistik på en platform. UNGSYS bruges i dag af mere 20 af landets kommuner.

NEMT FOR ALLE

For de unge

For medarbejderne

Design

UNGSYS 2.0 har fået et helt nyt hjemmeside-design der er let at navigere i og smukt at se på. Det er mobilvenligt, så alt ser flot ud når I ser det på jeres smartphone.

UDVIKLING

Vores system er konstant under udvikling, så vi kan sikre os at alle brugerne har en brugervenlig platform. Hver gang vi lancerer en nyhed, sørger vi for at introducerer jer med GRATIS webinar, så I kan få mest muligt ud af jeres system og hjemmeside.

FAST PRIS

I betaler en fast pris hver måned for systemet og hjemmesiden. Der er ingen ekstra omkostninger for hverken opsætning eller optimering (prisen inkluderer ikke sms).

Support

Vi tilbyder gratis support og er klar til at hjælpe jer, så snart der er behov for det. Vi har et helt team klar til at hjælpe og vejlede.

VIL DU OPLEVE JERES NYE HJEMMESIDE?

Bestil en GRATIS demoside og se hvordan jeres kommende hjemmeside vil se ud indenfor 48 timer.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Jacob Molboe

+45 31 62 62 04

kontakt@ungsys.dk

Ungsys_logo

UNGSYS er udviklet af by Relation House ApS der er en mindre og agil IT-virksomhed med fokus på administrative løsninger. Vores primære produkt er et komplet administrativ platform til landets ungdomsskoler. Derudover driver vi en erhvervsportal for landets trafikselskaber samt en række mindre drift og hostingopgaver for bl.a. det grøndlandske hjemmestyre og en række private virksomheder. I 2020 indgik vi et samarbejde med UngEvent med det formål, at skabe fremtidens ungdomsskole og klub platform.