WORKSHOPS

– BEAUTY  //  DANS  //  MODESHOW –

pige til make up workshop til beauty camp for piger

Make up & styling

Vil I skabe en anderledes oplevelse for de unge?
Vi kommer med al udstyr, spejle, make up, krøllejern og selvfølgelig uddannede undervisere. Hver workshop starter med et oplæg om de forskellige undervisere, så de unge kan få et indblik i hvad det indebærer at være frisør, make up artist og lignende.  Alle workshops laves, således at de unge kan bruge det, de lærer, derhjemme efterfølgende.

NEGLE WORKSHOP

Vi kommer med alt udstyr, hele manicure pakken samt alt lak, der bruges til de forskelle lag og selvfølgelig uddannede undervisere. Hver workshop starter med et oplæg om, hvad de kræver og indebærer at være negletekniker, så de unge kan få et indblik i dette erhverv. 

piger der får lavet negle af beauty camp underviserne til en ungdomsfest

MODESHOW

At bevæge sig på catwalken foran hundrede mennesker kræver mod og selvtillid. Denne workshop er med til at booste de unges selvtillid og får dem til at shine, når de bevæger sig op ad den røde løber. Vores undervisere har selv stået på den store scene, og de er klar til at lære fra sig! Pakken består af en eller flere øvedage, og det hele afsluttes med et kæmpe modeshow. Workshoppen kan bruges i flere sammenhæng fx træning op til en skolemusical eller andre store events.

DANCE WORKSHOP

Dans er den mest berigende måde at udtrykke sig på og en fantastisk kilde til energi. Samtidig kan dans være med til at skubbe de unges grænser, øge deres selvtillid og  udfordre deres opfindsomhed og kreativitet. Vi arbejder med forskellige dansestilarter inden for hiphop/urban, som bla. breakdance, hiphop, commercial m.m. Workshops kan afholdes for både for begyndere og øvede dansere. I samarbejde med Dansefabrikken arbejder vi med toppen af eliten inden for dans i både fra ind- og udland.

hiphop danse workshop til den dance camp

STREET BASKET

Streetbasket er en gadeversion af den almindelige basketball. Til street
basket workshoppen er der fokus på at lære at drible og kaste gennem
sjove lege og konkurrencer. Workshoppen er egnet til nybegynder, og bliver
udført af professionelle basketballtrænere og -spillere. Vi sørger for ALT udstyret, som mobile basketballkurve, bolde, kegler og overtrækstrøjer.

Street Basket workshoppen kan kombineres med mange andre aktiviteter f.eks. Street Day, valgfag, fritidshold, sommeraktiviteter og m.m.

FORUM TEATER

Interaktivt teater med genkendelige situationer, dilemmaer og udfordringer fra ungdomslivet, hvor de unge som tilskuere får magten til gennem skuespillerne at ændre forestillingen og teste alternative perspektiver, løsninger og konsekvenser ud fra det de ser på scenen.  Workshoppen udføres af dygtige kunstnere, som har flere års erfaring med undervisning – samt en pædagogisk tilgang til de unge.

Forum Teater kan kombineres med mange andre aktiviteter f.eks. valgfag, fritidshold og sommeraktiviteter i det fri.

piger der laver forum teater på skolen

– i vores digitale katalog kan du se priserne –