OM OS

– HISTORIE  //  VISION  //  TEAMET // SAMARBEJDE –

Ungevent

UngEvent er stiftet i 2019 af Jacob Molboe og Adnan Suhonjic. Vi er to unge herrer, der tilsammen har mere end 20 års erfaring med unge mennesker og events. Vores erfaringer bygger på vores arbejde i ungdomsskole, idrætsforeninger, gadeidræt, som selvstændig erhvervsdrivende, professionel dansekarriere, elitesport og m.m. Vi har arrangeret massevis af events, ture, camps, workshops og rejser – og undervist børn og unge i alt fra at stå på hovedet til at ramme en basketballkurv med lukkede øjne.

Vores viden og erfaring ønsker vi at dele ud af, så vi kan skabe mere værdi for vores unge mennesker i hele landet. Derfor tilbyder UngEvent at skabe mere værdi for pengene i Jeres ungdomsskole. Vi nøjes ikke kun med at rådgive jer, men er selv aktører når opgaven skal udføres – og værdien skal skabes. UngEvent har ideerne til, hvordan vi kan løfte Jeres ungdomsskole gennem events og branding.

Vi tror på, at vi i fællesskab kan skabe mere. Når vi er fælles om at løfte, kan vi løfte vores events til helt nye højder, til gavn for vores unge mennesker. Derfor laver vi camps og events på tværs af ungdomsskoler, og kommune grænser.

Vil I høre mere om UngEvent, og hvordan vi kan skabe værdi i Jeres Ungdomsskole, så kontakt os for et uforpligtende møde. 

ungevent ungdomsskole events og camps

VI SAMARBEJDER MED

det siger kunderne om os

Vi har oplevet Jacob og Adnan fra UngEvent som et par rigtig engagerede og dygtige ledere, der har lavet en camp for vore piger, som de unge var begejstrede for. Der var styr på logistikken, der var tænkt over alt det væsentlige og vi blev informeret godt både før og efter campen. Selve salgsarbejdet ude på skolerne gennemførte Adnan sammen med en af underviserne og da vi samme eftermiddag åbnede for tilmelding, var der udsolgt på 5 minutter. Jørgen Donslund Ikast-Brande Ungdomsskole
Keld Mikkelsen leder den kommunale ungdmomsskole i vejle eller vejle ungdomsskole eller ungvejle

UngVejle har lavet 2 arrangementer i samarbejde med UngEvent. Det ene var et modeshow for konfirmander og det andet var en Beauty Camp for piger. Begge arrangementer forløb yderst tilfredsstillende og blev håndteret meget professionelt af medarbejderne fra UngEvent.

Keld Mikkelsen
Vejle Ungdomsskole

Ungdomsskolen Hedensted har, i sommerferien, afholdt 7 street events med UngEvent som facilitator, og det kan KUN anbefales!

I planlægningsfasen oplevede vi, i samarbejdet med Jacob og Adnan, positivitet, engagement, tilpasningsparathed, hurtig respons, og det hele klappede, trods et massivt tidspres.

På event dagene kommer engagementet og det indre legebarn virkelig til udtryk hos ALLE medarbejderne, og det er tydeligt at de elsker det, de laver, OG at dele ud af deres viden og kunnen til børn og unge. Deres entusiasme er så smittende, at det kan få nærmest enhver teenager til at deltage, og de unge går derfra med en fantastisk oplevelse – at være blevet set og mødt på deres niveau, og have lært noget.

En fars udtalelse; ”De er virkelig dygtige til deres profession, men de er godt nok også fantastiske til børnene”

Lone Toft
Ungdomsskolen Hedensted

– så vi sammen kan skabe unikke og uforglemmelige oplevelser –

DE UNGES EGNE ORD

“Synes det er mega fedt i er så cool og søde mod os. Det har været den bedste oplevelser.”

Anonym – Beauty Camp

“I skal lave det her meget oftere!”

Anonym – Beauty Camp

“Mega fedt personale 🥰

Anonym – Beauty Camp

“Hvis I har humøret med som I havde denne gang er jeg sikker på at folk vil nyde det. Og at I er sammen med os unge om aftenen er mega hygge, så man ikke kun ser jer som de voksne, men også en del af en stor oplevelse, hvor man husker at I tænke og er der for dem. Jeg kan ikke takke jer nok for at have beskyttet mig da jeg havde det dårligt.”

Anonym – Beauty Camp