STREET DAY

– Street Basket // Breakdance // Hiphop –
– DJ Lounge // Bumper Ballz // Skate  –

Street day

Street Day er en unik kombination af læring, oplevelse, motion og fællesskab – under åben himmel! Eventet arrangeres af UngEvent i samarbejde med Ungdomsskolen. Street Day sætter fokus på gadeidrætten og inspirere de unge til en aktiv livstil. Eventet består af flere forskellige workshops, som bl.a. Street basket, Breakdance, Hiphop, Skate, Street Soccer, BMX og løbehjul. Alle aktiviteter afvikles på gaden  – og gerne på en stor offentlig plads!. UngEvent står for at skabe en uforglemmelig stemning, når vores DJ spiller op i vores Lounge område!

.

SKRÆDDERSYET

I samarbejde med Ungdomsskolen skræddersyer vi Street Day, så formatet passer perfekt til jeres behov. Eventet kan afvikles over en eller flere dage, og i alle tidsrum. Det kan både afvikles som en sommerferie aktivitet eller i anledning af en byfest.

Det er også helt op til jer, hvilke aktiviteter I ønsker skal være en del af eventet. Vi anbefaler 4-5 aktiviteter, en DJ og et lounge område.

FOLKESKOLERNE

Hvis I ønsker at samarbejde med folkeskolerne, så kan Street Day være den perfekte måde at gøre det på. I kan invitere alle 7.-9. klasserne til en alternativ idrætsdag, hvor hver klasse får mulighed for at booke sig ind på en eller flere workshops.

Om eftermiddagen kan åbne op for at hele byen kan komme og være med. Dette er en fantastisk måde at promovere ungdomsskolen til borgerne i kommunen.

ALL INCLUSIVE

Street Day er en ALL INCLUSIVE pakke – og vi står for næsten alt! Vi laver alt det grafiske arbejde som plakater, flyers og promovere på de sociale medier. Vi tager på skolebesøg, og sikre os at alle eleverne er informeret. Vi står både for at planlægge hele dagen, og at afvikle den. Alle vores workshop er med professionelle undervisere og det nødvendige udstyr. MEN! Det er jeres ungdomsskoler der er afsender på eventet – og det er jeres logo der bliver vist på plakaten!

Vil du høre mere?

Hvis din ungdomsskole skal være arrangør af Street Day – en alternativ idrætsdag!
kontakt os nu
og få et en uforpligtende snak.