STREET DAY

– Skate // Street Basket // Break  –
– DJ Lounge // Roundnet // Street Soccer –

Street Day er en unik kombination af læring, oplevelse, motion og fællesskab – under åben himmel! Eventet arrangeres af UngEvent i samarbejde med ungdomsskolen. Street Day sætter fokus på gadeidrætten og inspirerer de unge til en aktiv livstil. Eventet består af flere forskellige workshops, som bl.a. Street basket, Break, Skate, Street Soccer og Roundnet. Alle aktiviteter afvikles på gaden – og gerne på en stor offentlig plads! UngEvent står for at skabe en uforglemmelig stemning, når vores DJ spiller op i vores Lounge område! Vi har alene i 2020 afviklet 29 Street Days og aktiveret over 1.500 børn, unge og voksne i samarbejde med ungdomsskoler, efterskoler og kultur & fritid.

Skoleklasser

Street Day kan afvikles i samarbejde med folkeskolerne. Her inviteres alle 7.-9. klasserne til en alternativ idrætsdag, hvor hver klasse får mulighed for at booke sig ind på to workshops á 1 time. Eventet afvikles f.eks. fra kl. 9.00 til 14.00. Der skal min. være 6 skoleklasser, men vi kan rumme op til 24 skoleklasser på en dag.

Åbent event

Street Day kan afvikles som et åbent event i weekenden, i ferien eller om eftermiddagen (Street Summer) – et 4-6 timers event for hele byen. Eller i forlængelse af StreetDay for skoleklasserne. F.eks. fra kl. 14.30 til 19.00. En perfekt måde at skabe opmærksomhed omkring ungdomsskolen i hele kommunen.

Det åbne event er et mix af drop-in workshops, konkurrencer og små turneringer på tværs af alder og køn. Derudover krydre vi det med shows fra vores professionelle underviser, alt imens DJ’en spiller op under den åbne himmel.

Vælg mellem

Vi har 5 fede aktiviteter klar til jeres Street Day, som I kan vælge mellem. I skal min. vælge 3 forskellige aktiviteter, så vi kan skabe en StreetDay for alle. Derudover kan vi altid supplerer med jeres egne aktiviteter.

undervisere!

Alle vores undervisere er professionelle eller semi-profesionelle indenfor deres fag, enten som underviser eller udøver. De har selv flere års erfaring og samtidig kendskab til gadeidrætten. De mestre selv færdighederne og kan lære fra sig! Endnu vigtigtere er det, at vores underviser har den rette personlighed og tilgang til de unge!

Jacob Molboe

Jacob Molboe
Arrangør / Break

IMG_6547-min

John Le Kien
Break

Adnan Suhonjic
Arrangør / Basket

Adnan Suhonjic
Arrangør / Street Basket

Thana 
Break

image4

Joachim Larsen
Skate

Egil Cebrero Løberg
DJ / Break

2S9A5410

Kim Batiste
Skate

Manmohan-min

Manmohan Ghuman
Hiphop / Dancehall

IMG_4499

Tencho Tenchev
Street Basket

Maymi Asgari
Street Soccer

2S9A9300

Lasse Elbæk
Street Basket

Nagin Ravand
Street Soccer

Sådan fungerer det

Vi tager en snak

Lyder det interessant? Så kontakt os, så tager vi en snak. Fortæl om jeres ønsker og så laver vi et uforpligtende tilbud.

I booker eventet

Så snart I er klar kan I booke eventet hos os. Vi aftaler en dato og lokation, hvorefter vi sender en samarbejdsaftale til underskrift.

Vi planlægger

Street Day er et PLUG & PLAY event, derfor står vi at planlægge og koordinere alt. Vi har både underviser, udstyr og så hjælper vi endda med promovering.

Vi afvikler

Vi sætter det hele op på dagen og står for at afvikle hele eventet. Vi har et stort team med, som er klar til at repræsenter jeres ungdomsskole.

Priser fra pr. event

Prisen afhænger af antal timer, workshops, underviser og udstyret. Vi tilpasser det altid til jeres behov og budget. Eventet kan evt. afholdes over flere dage. Prisen er eksklusiv moms.

I samarbejde med

Ungdomsskolen Hedensted har, i sommerferien, afholdt 7 street events med UngEvent som facilitator, og det kan KUN anbefales!

I planlægningsfasen oplevede vi, i samarbejdet med Jacob og Adnan, positivitet, engagement, tilpasningsparathed, hurtig respons, og det hele klappede, trods et massivt tidspres.

På event dagene kommer engagementet og det indre legebarn virkelig til udtryk hos ALLE medarbejderne, og det er tydeligt at de elsker det, de laver, OG at dele ud af deres viden og kunnen til børn og unge. Deres entusiasme er så smittende, at det kan få nærmest enhver teenager til at deltage, og de unge går derfra med en fantastisk oplevelse – at være blevet set og mødt på deres niveau, og have lært noget.

En fars udtalelse; ”De er virkelig dygtige til deres profession, men de er godt nok også fantastiske til børnene”

Lone Toft
Ungdomsskolen Hedensted

Billeder fra StreetDays