STREET DAY

– Skate // Street Basket // Break  –
– DJ Lounge // Roundnet // Street Soccer –

I samarbejde med

Gadeidræt for alle

Street Day er en unik kombination af læring, oplevelse, motion og fællesskab – under åben himmel! Eventet arrangeres af UngEvent i samarbejde med ungdomsskolen. Street Day sætter fokus på gadeidrætten og inspirerer de unge til en aktiv livstil. Eventet består af flere forskellige workshops, som bl.a. Street basket, Break, Skate, Street Soccer og Roundnet. Alle aktiviteter afvikles på gaden – og gerne på en stor offentlig plads! UngEvent står for at skabe en uforglemmelig stemning, når vores DJ spiller op i vores Lounge område! Vi har siden 2020 afviklet 80 Street Days og aktiveret over 5000 børn, unge og voksne i samarbejde med ungdomsskoler, efterskoler og kultur & fritid.

Åbent event eller skoler

Street Day kan afvikles som en komplet idrætsdag for skoleklasserne. Hver klasse skal prøve kræfter med 2 el. 3 aktiviteter krydret med underholdning i form af med break- og skateshow. Et skole event er typisk fra kl. 9.00 – 14.30.

Et åbent event kan afvikles i forlængelse af skoleworkshops, eller som et event for sig selv. Eventet er en perfekt måde at skabe opmærksomhed omkring ens organisation og derfor er alle velkomne. Det åbne event er et mix af drop-in workshops, konkurrencer, små turneringer og shows med vores professionelle underviser, alt imens DJ’en spiller op under den åbne himmel.

Fra boldspil til kunst

Vi har udvalgt 5 aktiviteter som kan afvikles på gaden og er nemt tilgængeligt for alle unge efterfølgende. De fleste byrum, ungdomsskoler og foreninger har gode faciliteter, hvor alle 5 aktiviteter kan udføres. Aktiviteterne spænder bredt fra boldspil med hænderne og fødderne til kunstneriske og rytmiske aktiviteter som break og skate – alt under åben himmel! Hver aktiviteter består af både workshops, konkurrencer, show fra underviserne og plads til selv at forme aktiviteten i fælleskab med andre unge med samme interesse som en selv.

SkatePro er officiel partner på skate workshoppen.
– SkatePro Workshop – 

Dansefabrikken er officiel partner på break workshoppen.
– Dansefabrikken Break Workshop – 

Professionelle og pædagogiske

StreetDay koordineres og afvikles af et professionelt team bestående af projektleder og atleter / underviserer. Alle er prof. eller semiprof. indenfor deres fag, enten som underviser eller udøver med mange år i eliten. De mestre selv færdighederne og kan lære fra sig! Endnu vigtigtere er det, at de har den rette personlighed og tilgang til de unge – som er med til at gøre hele forskellen!

Alle vores underviser har masser erfaring i baggagen gennem frivilligt arbejde i foreninger og organisationer, ungdomsskoler, på specialskoler og gennem gadeidrætten.

Sådan fungerer det

Vi tager en snak

Lyder det interessant? Så kontakt os, så tager vi en snak. Fortæl om jeres ønsker og så laver vi et uforpligtende tilbud.

I booker eventet

Så snart I er klar kan I booke eventet hos os. Vi aftaler en dato og lokation, hvorefter vi sender en samarbejdsaftale til underskrift.

Vi planlægger

Street Day er et PLUG & PLAY event, derfor står vi at planlægge og koordinere alt. Vi har både underviser, udstyr og så hjælper vi endda med promovering.

Vi afvikler

Vi sætter det hele op på dagen og står for at afvikle hele eventet. Vi har et stort team med, som er klar til at repræsenter jeres ungdomsskole.

Priser fra 20.000 kr. pr. event

Prisen afhænger af antal timer, workshops, underviser og udstyret. Vi tilpasser det altid til jeres behov og budget. Eventet kan evt. afholdes over flere dage. Prisen er eksklusiv moms.

Billeder fra Street Days