UNGFEST

– DJ, LYD & LYS // UNDERHOLDNING // FÆLLESSKAB –

UngFest

Det behøver ikke at være en stor udfordring at arrangere en fest for unge mennesker. Eller at få de unge til at komme til festen. UngEvent tilbyder at afvikle de vildeste fester for ungdomsskolens unge i alderen 13 til 17 år.

En UngFest er ikke bare en fest, men en aften fyldt med uforglemmelig oplevelser. Festerne byder på underholdning og aktiviteter, hvor de unge selv er aktører. UngEvent står for at skabe spændende rammer for aftenen og underholdning hele aftenen. Vi står for både lyd og lys, når vores egen DJ spiller hele festen op.

UngEvent sætter stort fokus på den enkelte unge, og at alle skal gå derfra med en god oplevelse. Derfor er vi sammen med de udvalgte medarbejdere selv en aktiv del af festen. Vi vil møde de unge i øjenhøjde, og har stort fokus på, at de stille og ensomme unge får en fantastisk aften.

unge der hygger sig til en ungdomsfest

PROMOVERING

Vi ved lige præcis, hvordan vi når ud til de unge, så vi kan få fyldt dansegulvet. UngEvent står for at designe og trykke plakater og flyers, og vi tager på skolebesøg og præsenterer ungfesten for de unge.
Ungdomsskolen står for at sprede budskabet i hele ungdomsskolens netværk og sammen løfter vi festen.

unge der er i spøgelseshus og har det sjovt

AKTIVITETER

UngEvent leverer al underholdning til festen. Vi står for at fyre op for danseguvlet, når vi tænder op for et vanvittigt lysshow, og vores DJ banker musikken ud af højtallerne. Vi skaber en lounge stemning fyldt med aktiviteter, hvor de unge kan møde hinanden og være sociale på tværs af skoler. Derudover sørger vi for, at festen har et tema med dertilhørende aktiviteter, der er medvirkende til, at de unge får en uforglemmelig aften.

ung pige der får lagt make up til ungdomssfest

AKTIVITETER

UngEvent har et team af unge og dygtige medarbejder, som er med til at løfte festen til nye højder. Vores medarbejdere har en aktiv rolle i festen, som DJ, skuespillere, make-up artister, negle teknikkere m.m. Ungdomsskolen skal selv stille med egne medarbejdere, som kender de unge og kan skabe nærvær med de unge.

– så sørger vi for at sætte gang i jeres fest!

Billeder fra UngFest i Billund