UNGFEST

– DJ, LYD & LYS // UNDERHOLDNING // FÆLLESSKAB –

Det behøver ikke at være en stor udfordring at arrangere en fest for unge mennesker. Eller at få de unge til at komme til festen. Det kræver den rigtige PR strategi, det rigtige indhold og en uforglemmelig fest – så de unge kommer igen! Vi har arrangeret utallige af fester med alt fra små klubfester med 100 deltager til de helt med 800 deltager. Vi er klar til at dele ud af vores erfaring, så vi sammen kan afvikle de vildeste alkoholfrie fester for jeres unge.

Mere end en fest

En UngFest er ikke bare en fest, men en aften fyldt med uforglemmelige oplevelser. Festerne byder på underholdning og aktiviteter, hvor de unge selv er aktører. Det kan være alt fra Haunted House, Vituel Reality, små pop workshops og m.m. UngEvent står for at skabe spændende rammer for aftenen og underholdning hele aftenen. Vi står for både lyd og lys, når vores egen DJ spiller hele festen op.

Fokus på den unge

UngEvent sætter stort fokus på den enkelte unge, og at alle skal gå derfra med en god oplevelse. Derfor er vi sammen med de udvalgte medarbejdere selv en aktiv del af festen. Vi vil møde de unge i øjenhøjde, og har stort fokus på, at de stille og ensomme unge får en fantastisk aften.

hiphop danseshow med dansefabrikken til ungdomsfest med dj
En komplet pakke

Vi leverer ikke bare lidt – vi leverer hele PAKKEN! Det skal være nemt at arrangere en UngFest med os og derfor har vi et team og alt udstyret til at faciliter en helt unik og uforglemmelig UngFest. I skal selvfølgelig finde et godt lokale og stille med et par medarbejder.

PROMOVERING

PROMOVERING

Vi designer plakater og flyers til UngFesten, hvorefter vi tager på skolebesøg og promovere den. I samarbejde med jer sørger vi for at ALLE de unge og deres forældre er informeret.

DJ, LYD & LYS

DJ, LYD & LYS

Vi leverer både en DJ der formår at skabe stemningen, alt lyd udstyret og et fantastisk lysshow! Vi står også for at stemningen ikke kun er på dansegulvet, men også i loungen.

UNDERHOLDNING

UNDERHOLDNING

Vi behøves ikke et stort navn for at skabe en fed fest. I stedet skaber vi den med underholdning, hvor de unge selv er aktører. Vi skaber en lounge stemning fyldt med aktiviteter, hvor de unge kan møde hinanden og være sociale på tværs af skoler.

MEDARBEJDER

MEDARBEJDER

UngEvent har et team af unge og dygtige medarbejder, som er med til at løfte festen til nye højder. Vores medarbejdere har en aktiv rolle i festen, som DJ, skuespillere, make-up artister, negle teknikkere m.m. Ungdomsskolen skal selv stille med egne medarbejdere, som kender de unge og kan skabe nærvær med de unge.

Sådan fungerer det

Vi tager en snak

Lyder det interessant? Så kontakt os, så tager vi en snak. Fortæl om jeres ønsker og så laver vi et uforpligtende tilbud.

I booker eventet

Så snart I er klar kan I booke eventet hos os. Vi aftaler en dato og lokation, hvorefter vi sender en samarbejdsaftale til underskrift.

Vi planlægger

UngFest er et PLUG & PLAY event, derfor står vi at planlægge og koordinere alt. Vi har både medarbejder, udstyr og så hjælper vi endda med promovering.

Vi afvikler

Vi sætter det hele op på dagen og står for at afvikle hele eventet. Vi har et stort team med, som er klar til at repræsenter jeres ungdomsskole.

UDTALELSER

Priser fra 40.000 kr. pr. fest

Prisen afhænger af antal fester i ønsker at holde om året, samt antallet af aktiviteter medarbejder vi skal stille med. Vi tilpasser det altid til jeres behov og budget. Prisen er eksklusiv moms og transport. Alle indtægter i entréen går til Ungdomsskolen.

Billeder fra UngFest