GODE RÅD

– PERSONLIGE TIPS TIL MERE SUCCES –

“Hvordan får vi flere unge i klubben?”
“Kun 2 tilmeldinger til fritidsholdet”
“De unge gider ikke”
“Er der alkohol til festen?”
“Hvorfor følger de unge os ikke på Facebook?”

– så er du det rette sted! –

Vi har hørt dem utallige gange, som klubleder, medarbejder, eventansvarlig eller når vi er i dialog med ledere og medarbejdere fra et af landets mange ungdomsskoler. Vi støder alle på mange af de samme udfordringer, som ansatte i en ungdomsskole. Det kan være svært at finde løsningen på udfordringen, og ofte bruger vi en masse energi og ressourcer på det. Vi forsøger at opfinde den dybe tallerken, og må sommetider erkende at det ikke lykkes. Måske er det fordi, at det RIGTIGE svar ikke findes.

Hos UngEvent er vi dog overbeviste om, at der findes et eller flere RIGTIG GODE svar til alle spørgsmål. Det har vi erfaret gennem mere end 20 års erfaring i vores arbejde med unge mennesker, events, sport og ledelse. Vi ønsker nu at dele ud af vores GODE RÅD, så I ikke behøver opfinde den dybe tallerken hver gang.

Du kan nemt få adgang til alle de RIGTIG GODE råd og tips, til at få mere succes som ansat i ungdomsskolen. Tilmeld dig vores mailliste som så mange andre – så holder vi dig løbende opdateret! Bare rolig vi spammer dig ikke.

Tilmeld dig nu

- og få adgang til vores RIGTIG GODE råd!

Hvorfor skal I vide hvor jeg er ansat og hvad min rolle er?
For at kunne give dig de mest relevante råd og tips, og undgå at spamme dig med mails, så skal vi kende til din stilling og rolle. Hvilke organisation du er ansat i er også meget vigtigt for at vide. Vi har opbygget et stort netværk og kendskab til ungdomsskolerne landet over, og derfor kan vi nemmere sortere i,  hvad der er relevant for dig.

UNGEVENT IVS

Norgesvej 11
8700 Horsens

CVR: 38 57 35 35

KONTAKT OS

kontakt@ungevent.dk

+45 28 74 46 35

FØLG OS

DANSEFABRIKKEN

 Ungevent er ejer af Dansefabrikken

– Gå til vores danseskole her –
www.dansefabrikken.dk