DANS

– DANSEFABRIKKEN  //  BREAK DANCE //  HIP HOP –

DANS

Dans er den mest berigende måde at udtrykke sig på og en fantastisk kilde til energi. Skub de unges grænser, øg deres selvtillid og lad dem udfordre sig selv på deres opfindsomhed og kreativitet.

Vi arbejder med forskellige dansestilarter som bla. breakdance, hiphop, commercial m.m. Vores danseundervisning kan afholdes for både for begyndere og øvede dansere.

UngEvent tilbyder både dansehold, workshops, skoleforløb, camps og shows – bl.a. Scandinavian Break Championship. Her på siden kan I finde en række af de dansetilbud, vi har til Jeres ungdomsskole.

den bedste danseskole i horsens dansefabrikkens logo

DAnsefabrikken

Al vores dans udbydes i samarbejde med Dansefabrikken. Dansefabrikken er en danseskole, som holder til i Horsens. Danseskolen er ejet af Ungevent, herunder breakdancer Jacob Molboe, som også er medstifter af UngEvent.

Dansefabrikken har et professionelt team af dansere, som har mere i bagagen end bare breakdance og hiphop. De besidder en stor pædagogisk forståelse, som er med til at sikre, at vi leverer undervisning og oplevelser i særklasse.

Dansefabrikkens team består af dansere, der har samlet danseerfaring lige fra diverse festivaler, tv-shows, musikvideoer til workshops med både børn, unge og voksne og tilsammen har de konkurreret, undervist og optrådt rundt i det meste af verden.

I samarbejde med Dansefabrikken har vi et stort netværk indenfor dans, både i Danmark, men også i resten af verden. Vi kan derfor tilbyde undervisning og shows i verdensklasse.

DanSe workshoP

Workshops er nem måde at få dans til jeres ungdomsskole. Vi tilbyder både workshops for begyndere og øvede dansere i alderen 13-17 år. Vores workshops er både for drenge og piger.

Danseworkshops er en dagsaktivitet, der strækker sig over 2-6 timer på en hverdagsaften eller i weekenden. Undervisning kan bl.a. foregå i en dansesal, multisal eller et lignende rum med spejle. Dertil sørger vi for, at der er en eller flere dygtige undervisere, der passer til niveauet og dansestilarten, I ønsker.

break workshop for skoler på gaden til street event
dansefabrikkens hiphop dansehold

DANSE HOLD

Mangler I en danseunderviser til et fritidshold eller lignende, står UngEvent gerne for at levere professionelle undervisere til jer. Det er muligt at oprette holdet, så der er skiftende undervisere, så eleverne får kendskab til flere forskellige dansestilarter.

DanS PÅ SKOLERNE

Skal I afholde en aktivitetsdag, idrætsdag eller mangler I dans til jeres musical eller lignende, kommer vi gerne ud på jeres skole med et skræddersyet forløb til jer.  Vi arbejder med alle aldersgrupper og vores store team af professionelle undervisere gør, at vi kan imødekomme de behov og kompetencer, I har brug.

dans på skolerne med break underviser