SoMe Sparring

– En fælles SoMe medarbejder –

UngEvent tilbyder SoMe Sparring til alle ungdomsskoler, hvor vi deles om en SoMe medarbejder, så I kan få mere succes på de sociale medier. De sociale medier fylder mere og mere i vores allesammens hverdag, derfor er det også blevet et vigtigt værktøj, når vi ønsker at nå ud til de unge og deres forældre.

UngEvent er en fælles SoMe medarbejder som hjælper jer med at få en en smart og professionel profil. Vi hjælper med opsætning, indhold, underholdning, inspiration og information på de sociale medier. En stærk profil er med til at brande ungdomsskolen udadtil, samt tiltrække flere unge og i sidste ende give flere tilmeldinger! Vi kan skabe mere værdi for pengene når vi er fælles om at løfte opgaven, at skabe indhold og vi deles om succeser og nederlag.

Alt det kan I få ...

Her er alt det vi kan hjælpe din ungdomsskole med, men vi tilpasser det altid til jeres behov. Der er ikke afsat et bestemt antal timer, da det variere fra uge til uge.

Opsætning

Vi hjælper med at oprette og opsætte jeres Instagram og Facebook profil. Vi sørger for det hele ser godt ud - alt fra logo, navn, beskrivelse, kontaktoplysninger og m.m.

SoMe plan

Vi udarbejder en SoMe plan til intern brug, så vi sikrer at profilen opdateres konsekvent. I fælleskab skal vi udfylde planen, så vi kan indtænke alle jeres aktiviteter og info.

Opslag & historier

Vi hjælper med at lave opslag og historier med kommende tilbud og aktiviteter, samt stemningsbilleder fra tidligere afviklede aktiviteter.

Koordinering

Vi hjælper med at koordinere med medarbejder ift. at tage billeder og laver beskrivelser til deres aktiviteter. Medarbejder oplæg er ikke indeholdt*.

Underholdning

Vi hjælper med at skabe en underholdende og inspirerende profil med temaer, quiz, afstemninger, spørgsmål, konkurrencer**, kampagner, LIVE workshops og lignende.

MUSIK QUIZ

Underholdningen er bl.a. vores Musik Quiz, som I får med i pakken! Vores to værter John & Thana går LIVE på jeres Instagram!

Klik her for at læse mere om Musik Quiz.

Sparring

Vi sparre med jer løbende og på tværs af ungdomsskoler. Den største værdi er, at vi deles om alle de erfaring vi får - både succeser og nederlag.

Beskeder

Vi hjælper med at besvare alle henvendelser og kommentar på de sociale medier. Når vi ikke selv kan besvare dem, sørger vi for at videresender dem til jer.

Resume

Vi opdater jer ved udgangen af hver måned med en kort opgørelse over rækkevidde, aktivitet, interaktioner osv. Så I har fingeren på pulsen og kan måle effekten.

*Strategimøde og medarbejderoplæg er ikke indeholdt, men kan tilkøbes for 4.800 kr. + moms.
**Udgifter til præmier dækkes af ungdomsskolen.

Det står i selv for ...

Promovere

At promovere ungdomsskolens Facebook og Instagram profil i klubberne, i kataloger, på hjemmesiden, nyhedsmail osv.

Indhold

At bidrage med indhold fra ungdomsskolen, klubberne, fritidshold, information. Herunder billeder og videoer, som vi kan dele.

Samarbejde

At udføre alle de ovenstående opgaver i samarbejde med UngEvent. HUSK! Vi overtager ikke jeres profil - vi er et supplement til jeres ungdomsskole.

SoMe Sparring for 4.800 kr./mdr.

I betaler kun en pris for ALT det sparring og indhold i får! Der er en binding på mindst 6 måneder, hvorefter I kan afmelde det med en månedsvarsel. Mindstepris for 6 mdr. er 28.800 kr. + moms.

I samarbejde med

Lisbeth Teglbjærg Nyborg Ungdomsskole

Vi mærker tydeligt at UngEvent har indsigt i og erfaring med både klub, ungdomsskole og events. De leverer målrettede, hurtige og gennemtænkte løsninger, der er tro mod det eksisterende, og samtidig hjælper med at tilpasse tilbud til unge i vores lokalområde.
Vi er ikke så stærke på sociale medier, og har derfor fået god håndholdt hjælp til at bruge bl.a. Instagram, så vi når ud til flest unge. På en eftermiddag fik Nyborg Ungdomsskole 500 nye følgere, og her to måneder senere har vi fastholdt de unge følgere med hjælp fra UngEvent. Vi er meget tilfredse med samarbejdet.

Lisbeth Teglbjærg
Nyborg Ungdomsskole

Det er ikke nok bare at have en Instagram profil – der skal både de rigtige følgere til og en masse godt indhold.  I samarbejde med jer er vi klar på at styrke jeres ungdomsskoles sociale medier med godt indhold, flere følgere, strategimøde og medarbejderoplæg.

SoMe/event oplæg

Strategimøde og medarbejderoplæg
kr 4800 + moms
  • Skrædersyet SoMe strategi
  • Formøde om strategien
  • 2 t medarbejderoplæg

Boost Me

Få flere følgere på Instagram
kr 4800 + moms
  • Instragram Takeover
  • Skolebesøg
  • +500 nye følgere
Populær

52 Online Workshops

Prof. læringvideoer til Instagram
kr 14500 + moms
  • Ny læringsvideo hver uge i et år
  • Optage og redigere
  • Uploade alle teaser og videoer