BEAUTY CAMP

– MAKE UP // HÅR // NEGLE // MODESHOW –
– POOL PARTY // VELVÆRE // FÆLLESKAB –

Beauty Camp er en helt unik og uforglemmelig oplevelser for piger i alderen 13-17 år. Campen er 3 dage fyldt med velvære, styling, fælleskab og hygge på tværs af landets ungdomsskoler. Beauty Camp er består af flere forskellige workshops, hvor de unge skal lære om styling og perfomance. De skal bl.a. lægge make-up, lave negle, style håret, stå foran et kamera til photoshoot og gå catwalk på den røde løbe. Hele forløbet afsluttes med et brag af et modeshow foran alle forældre, søskende og venner. Alle workshops afvikles af professionelle undervisere i samarbejde med vores partnere.

En unik oplevelse

Beauty Campen er en unik oplevelse som pigerne sent vil glemme. Campen er mere end bare make-up, håropsætning og flotte negle. Pigerne tages igennem en rejse, hvor de skal bo med veninderne på værelser, som gik de på efterskole. De vil møde masser af andre piger med samme interesse gennem vores workshops og fællesaktiviteter. De vil få nye venskaber og sammen vil de flytte deres egne grænser når de skal betræde den røde løber.

Fælleskab på tværs

I UngEvent har vi stort fokus på sammenhold og fælleskab. Derfor sørger vi altid for, at der underholdning, fællesaktiviteter og ekstra workshops, der er med til at ryste de unge sammen på tværs af ungdomsskolerne. Vi holder også et kæmpe POOL PARTY med DJ, lysshow og oppustelige badedyr.

Vores underviser og jeres medarbejder spiller en stor rolle i at facilitere aktiviteterne, og bidrage til den gode stemning.

make up workshop med piger der lægger make up på pige camp
Aktiviteter

Alle deltagerne skal igennem 5 workshops inden de afslutningsvist skal gå et modeshow som er valgfrit. Hver workshop består af flere elementer, en introduktion til selve faget, f.eks. hvordan blive man en frisør eller negleartist, en kort teori og så selve hands-on øvelserne, hvor pigerne selv skal lære at udføre det.

ID Hair er officiel partner på hår workshoppen.
– ID Hair Workshop- 

Camps 2021

Vi er endelig klar til at afholde 3. udgave af Beauty Camp, efter en lang pause pga. COVID-19. Beauty Campen afvikles igen på Midtjysk Efterskole i Ejstrupholm. Campen afvikles i uge 42 2021 og uge 7 2022.

Uge 42 (2021)
Camp 1: 16.-18. oktober 2021 // UDSOLGT

Camp 2: 18.-20. oktober 2021 // UDSOLGT

Camp 3: 20.-22. oktober 2021 // UDSOLGT

 

Uge 7 (2022)
Camp 1: 12.-14. februar 2022 //
 Åben for tilmelding

Camp 2: 14.-16. februar 2022 // Åben for tilmelding


Skal din ungdomsskole være med på Beauty Campen og 
blive en del af et stærkt samarbejde på tværs af ungdomsskolerneKontakt os eller vis din interesse ved at udfylde formularen.

Book pladser

I samarbejde med

Sådan fungerer det

I booker campen

Lyder det interessant? Så kontakt os, så I kan booke pladser på campen. Herefter sender vi samarbejdsaftale til underskrift.

Vi planlægger

Vi tager os af ALT planlægning og koordinering. Vi køber alt materiale og udstyr ind, booker underviser, sørger for kost og logi. I skal bare koordinere transporten, så alle kan komme frem og tilbage.

Vi promover

Bare rolig vi står for at sælge alle pladser for jer. Vi står for at lave plakater, PR-video, opslag på sociale medier og så tager vi på skolebesøg for jer. I skal bare være klar til at tage imod tilmeldinger.

Vi afvikler

Vi afvikler campen og står for ALT - undervisere, materiale, udstyr, forplejning, underholdning og m.m. I skal bare stille en medarbejder til rådighed for hver 15 deltager.

Priser fra

I kan booke 15  eller 30 pladser pr. camp. som er det antal pladser I binder jer til at betale for. Hvis der er ekstra pladser ledige, kan I tilkøbe flere pladser for 833 kr. pr. deltager.

15 pladser koster 12.500 kr. + moms.

30 pladser koster 25.000 kr. + moms

Derudover er der en egenbetaling pr. deltager på 500 kr., som betales til Ungdomsskolen ved tilmelding. Herefter faktureres ungdomsskolen for egenbetalingen, som går til kost og logi.

Det siger pigerne
4.3/5

“Mega fedt personale 🥰

Anonym – Beauty Camp

“Synes det er mega fedt i er så cool og søde mod os. Det har været den bedste oplevelser.”

Anonym – Beauty Camp

“I skal lave det her meget oftere!”

Anonym – Beauty Camp

“Hvis I har humøret med som I havde denne gang er jeg sikker på at folk vil nyde det. Og at I er sammen med os unge om aftenen er mega hygge, så man ikke kun ser jer som de voksne, men også en del af en stor oplevelse, hvor man husker at I tænke og er der for dem. Jeg kan ikke takke jer nok for at have beskyttet mig da jeg havde det dårligt.”

Anonym – Beauty Camp

Billeder fra Beauty Camp