I samarbejde med

Danmarks største

CampWAUW er blevet Danmarks største og arrangeres på tværs af 25 ungdomsskoler. CampWAUW er en helt unik og uforglemmelig oplevelse for de unge i alderen 13-17 år. Campen er 3 dage fyldt med velvære, læring, styling, fælleskab og hygge på tværs af landets ungdomsskoler. CampWAUW er består af flere forskellige workshops og masser af underholdning.

En unik oplevelse

Beauty Campen er en unik oplevelse som pigerne sent vil glemme. Campen er mere end bare make-up, håropsætning og flotte negle. Pigerne tages igennem en rejse, hvor de skal bo med veninderne på værelser, som gik de på efterskole. De vil møde masser af andre piger med samme interesse gennem vores workshops og fællesaktiviteter. De vil få nye venskaber og sammen vil de flytte deres egne grænser når de skal betræde den røde løber.

Fælleskab på tværs

I UngEvent har vi stort fokus på sammenhold og fælleskab. Derfor sørger vi altid for, at der underholdning, fællesaktiviteter og ekstra workshops, der er med til at ryste de unge sammen på tværs af ungdomsskolerne. Vi holder også et kæmpe POOL PARTY med DJ, lysshow og oppustelige badedyr. Vores underviser og jeres medarbejder spiller en stor rolle i at facilitere aktiviteterne, og bidrage til den gode stemning.
Aktiviteter & workshops

Alle deltagerne skal igennem 4 workshops inden de afslutningsvist skal gå et modeshow som er valgfrit. Hver workshop består af flere elementer, en introduktion til selve faget, f.eks. hvordan blive man en frisør, makeup artist eller lignende, en kort teori og så selve hands-on øvelserne, hvor pigerne selv skal lære at udføre det. Om aftenen kan deltagerne vælge mellem 4 valgfrie aktiviteter / workshops – negle, dans, wellness, Silent Disco, Musik Quiz og POOL PARTY. Udover disse fastlagte aktiviter er der altid overraskelse.

MAKEUP

MAKEUP

Makeup workshop er en obligatorisk aktivitet, hvor de deltagerne lærer de forskellige trin når de skal lægge makeup. De skal selv style sig inden modeshowet

HÅR

HÅR

Hår workshop er en obligatorisk aktivitet, hvor de unge lærer at lave forskelloge håropsætninger. De skal selv style sig inden modeshowet.

CATWALK

CATWALK

Catwalk workshop er en obligatorisk aktivitet, hvor de unge får boostet deres selvtillid og for alvor for flyttet sine grænser. Her bliver de forberedt til selve modeshowet, som er valgfrit at gå.

FOTOSHOOT

FOTOSHOOT

Alle deltagerne får taget et billede af en professionel fotograf i vores fotostudie. Det kan være grænse overskridende for mange, men er en del af at få flyttet sine grænser.

NEGLE

NEGLE

Negle workshoppen er en valgfri aktivitet, men et KÆMPE hit blandt deltagerne. Til workshoppen lærer hvad der skal til for at komme igang og hvordan de selv lægger en shellak.

DANS

DANS

Danse workshoppen er valgfri aktivitet om aftenen. Her lærer deltagerne en hel koreografi, som de kan fremvise til modeshowet.

WELLNESS

WELLNESS

Wellness er et område med plads til selvforkælelse i form af ansigtsmasker og fodspa. Her kan deltagerne trække sig lidt tilbage og snakke med vennerne.

POOL PARTY

POOL PARTY

Pool party er campens HOTTE emne! Svømmehallen bliver forvandlet til et paradis med badedyr, DJ og lys, catwalk på vandet og hundrede deltager der synger med på sangene.

idHair er officiel partner på hår workshoppen.
– idHair Workshop –
Gå til www.idhair.dk

NAILLAK er officiel partner på negle workshoppen.
– NAILLAK Negle Workshop – 

GOSH er officiel partner på makeup workshoppen.
– GOSH Makeup Workshop – 

Camps i 2023/24

Beauty Campen afvikles igen på Midtjysk Efterskole i Ejstrupholm. Campen afvikles i uge 42 / 2023 og uge 7 / 2024. Skal din ungdomsskole være med på Beauty Campen og blive en del af et stærkt samarbejde på tværs af ungdomsskolerne så kontakt os på 60 15 23 02 eller mail kontakt@ungevent.dk.

Uge 42 (2023)

Camp 1:  14.-16. oktober 2023 // UDSOLGT

Camp 2: 16.-18. oktober 2023 // UDSOLGT

Camp 2: 18.-20. oktober 2023 // UDSOLGT

Uge 7 (2024)

Camp 1: 10.-12. februar 2022 // UDSOLGT

Camp 2: 12.-14. februar 2022 //FÅ PLADSER TILBAGE

Camp 3: 14.-16. februar 2022 // Åben for tilmelding

Sådan fungerer det

I booker campen

Lyder det interessant? Så kontakt os, så I kan booke pladser på campen. Herefter sender vi samarbejdsaftale til underskrift.

Vi planlægger

Vi tager os af ALT planlægning og koordinering. Vi køber alt materiale og udstyr ind, booker underviser, sørger for kost og logi. I skal bare koordinere transporten, så alle kan komme frem og tilbage.

Vi promover

Bare rolig vi står for at sælge alle pladser for jer. Vi står for at lave plakater, PR-video, opslag på sociale medier og så tager vi på skolebesøg for jer. I skal bare være klar til at tage imod tilmeldinger.

Vi afvikler

Vi afvikler campen og står for ALT - undervisere, materiale, udstyr, forplejning, underholdning og m.m. I skal bare stille en medarbejder til rådighed for hver 15 deltager.

Priser fra 12.500 kr.

I kan booke 15 eller 30 pladser pr. camp. som er det antal pladser I binder jer til at betale for. Hvis der er ekstra pladser ledige, kan I tilkøbe flere pladser for 833 kr. pr. deltager.

15 pladser koster 12.500 kr. + moms.

30 pladser koster 25.000 kr. + moms.

Derudover er der en egenbetaling pr. deltager på 500 kr., som betales til Ungdomsskolen ved tilmelding. Herefter faktureres ungdomsskolen for egenbetalingen, som går til kost og logi.

Det siger deltagerne
4.5/5

“Det var super fedt og jeg elskede det virkelig!! Jeg håber jeg kan komme på beauty camp igen!!”

Anonym – Beauty Camp

“Mega fedt personale 🥰

Anonym – Beauty Camp

“Synes det er mega fedt i er så cool og søde mod os. Det har været den bedste oplevelser.”

Anonym – Beauty Camp

“I skal lave det her meget oftere!”

Anonym – Beauty Camp

“Jeg synes det var virkelig virkelig hyggeligt. Man blev nervøs til catwalken men det var virkelig fedt. Thana eller hvad han nu hedder (har sgu ikke fundet ud af det endnu) gjorde lige det meste ekstra sjovt! Tusind tak for nogen gode dage

Cille – Beauty Camp

“Det har virkelig været fedt og lære alle mulige nye ting super fedt”
 

Anonym – Beauty Camp

“VERDENS FEDESTE EFTERÅRSFERIE

Anonym – Beauty Camp

“Hvis I har humøret med som I havde denne gang er jeg sikker på at folk vil nyde det. Og at I er sammen med os unge om aftenen er mega hygge, så man ikke kun ser jer som de voksne, men også en del af en stor oplevelse, hvor man husker at I tænke og er der for dem. Jeg kan ikke takke jer nok for at have beskyttet mig da jeg havde det dårligt.”

Anonym – Beauty Camp

Billeder fra Beauty Camp