BEAUTY CAMP

– MAKE UP // HÅR // NEGLE // MODESHOW –
– POOL PARTY // VELVÆRE // FÆLLESKAB –

Campen består af flere forskellige workshops, hvor de unge skal lære om styling og perfomance. De skal bl.a. lægge make-up, lave negle, style håret, stå foran et kamera til photoshoot og gå catwalk på den røde løbe. Hele forløbet afsluttes med et brag af et modeshow foran alle forældre, søskende og venner. Alle workshops afvikles af professionelt undervisere i samarbejde med vores partner.

En unik oplevelse

Street Day kan afvikles i samarbejde med folkeskolerne. Her inviteres alle 7.-9. klasserne til en alternativ idrætsdag, hvor hver klasse får mulighed for at booke sig ind på to workshops á 1 time. Eventet afvikles f.eks. fra kl. 9.00 til 14.00. Der skal min. være 6 skoleklasser, men vi kan rumme op til 24 skoleklasser på en dag.

Fælleskab på tværs

I UngEvent har vi stort fokus på sammenhold og fælleskab. Derfor sørger vi altid for, at der  underholdning og ekstra workshops, der er med til at ryste de unge sammen på tværs af ungdomsskolerne. Vi holder også et kæmpe POOL PARTY med DJ, lysshow og oppustelige baded

Vi fik solgt 100 pladser på 5 minutter, 5 timer og 20 timer sidste år på de tre ungdomsskoler der deltog. Vi ved lige præcis, hvordan vi når ud til de unge pige, så vi kan få fyldt Beauty Campen. UngEvent står for at designe og trykke plakater og flyers, og vi tager på skolebesøg og præsenterer campen for alle pigerne med vores videoer.

make up workshop med piger der lægger make up på pige camp
Aktiviteter

Vi har 5 fede aktiviteter klar til jeres Street Day, som I kan vælge mellem. I skal min. vælge 3 forskellige aktiviteter, så vi kan skabe en StreetDay for alle. Derudover kan vi altid supplerer med jeres egne aktiviteter.

Camps 2021

Vi afholder tredje udgave af Beauty Camp i uge 42 på Midtjysk Efterskole i Ejstrupholm i
samarbejde med Kolding, Vejle, Billund, Hedensted, Tønder, Haderslev, Ringsted, Faxe, Hørsholm,
Fredensborg, Hillerød, Gribskov og Odsherred Ungdomsskole.

Vi afholder to camps i forlængelse af hinanden med plads til i alt 250 piger.
Camp  1:  Fra 11. oktober kl. 18.30 til 13. oktober kl. 17.00. Se video.
Camp 2:  Fra 13. oktober kl. 18.30 til 15. oktober kl. 17.00. Se video.

MEN vi åbnet op for uge 7! Skal din ungdomsskole være med på Beauty Camp i uge 7?
Kontakt os nu og bliv en del af et stærkt samarbejde på tværs af ungdomsskolerne.

Book pladser

Sådan fungerer det

Vi tager en snak

Lyder det interessant? Så kontakt os, så tager vi en snak. Fortæl om jeres ønsker og så laver vi et uforpligtende tilbud.

I booker campen

Så snart I er klar kan I booke eventet hos os. Vi aftaler en dato og lokation, hvorefter vi sender en samarbejdsaftale til underskrift.

Vi planlægger

Street Day er et PLUG & PLAY event, derfor står vi at planlægge og koordinere alt. Vi har både underviser, udstyr og så hjælper vi endda med promovering.

Vi afvikler

Vi sætter det hele op på dagen og står for at afvikle hele eventet. Vi har et stort team med, som er klar til at repræsenter jeres ungdomsskole.

Priser fra pr. event

Prisen afhænger af antal timer, workshops, underviser og udstyret. Vi tilpasser det altid til jeres behov og budget. Eventet kan evt. afholdes over flere dage. Prisen er eksklusiv moms.

Det siger pigerne
4.3/5

“Mega fedt personale 🥰

Anonym – Beauty Camp

“Synes det er mega fedt i er så cool og søde mod os. Det har været den bedste oplevelser.”

Anonym – Beauty Camp

“I skal lave det her meget oftere!”

Anonym – Beauty Camp

“Hvis I har humøret med som I havde denne gang er jeg sikker på at folk vil nyde det. Og at I er sammen med os unge om aftenen er mega hygge, så man ikke kun ser jer som de voksne, men også en del af en stor oplevelse, hvor man husker at I tænke og er der for dem. Jeg kan ikke takke jer nok for at have beskyttet mig da jeg havde det dårligt.”

Anonym – Beauty Camp

I samarbejde med

Billeder fra Beauty Camp