PLAKAT / FLYER

– EN FÆLLES GRAFIKKER –

Her kan du få designet plakater til jeres kommende arrangementer, fritidshold, klubber og diverse infoplakater. I får et professionelt grafisk udtryk uden besvær. I betaler per plakat I skal bruge. I skal blot udfylde formularen og så designer vi plakaten for jer. Vi bestræber os på at der er genkendelighed mellem alle de plakater i bestiller. Her kan du læse mere om det – trin for trin.

SÅDAN FUNGERER DET

Udfyld formularen

... herunder med alle de relevante informationer vedrørende jeres plakat eller flyer. Efter I har udfyldt formularen og trykket “bestil”, sendes den til os. Vi er klar til at vejlede jer.

Design af produkt

Så snart vi modtager jeres bestilling går vi igang med at designe jeres plakat eller flyet. Vi plejer at sige at indenfor 48 timer har vi et udkast klar til jer på mail.

Kontrol og rettelse

I kontroller designet, stavefejl og informationerne. Hvis I bemærker noget, så retter vi det. Ellers kan I godkende produktet.

Klar til brug

Vi klargør jeres plakat eller flyer, så I får den i de ønskede formater. I får altid en printervenlig version og en til digital brug. Vi sender det hele på mail til jer.

udfyld plakat / FLYER

Vælg om du skal bruge plakat eller flyer.
Hvad er navnet på aktiviteten?
Hvornår er det? Opstartsdato? Hvilken dag?
Hvad er adressen og evt. en betegnelse?
Beskriv aktiviteten (uddrag af teksten vil fremgå på plakaten). Hvis du bestiller en flyers så indsæt teksten til side 2 her.
Hvem er begivenhed for? Alder, køn og geografi.
Hvor kan de tilmelde sig? Hvornår er deadline?
Hvad koster det at være med? Er det gratis?
Hvilke logoer skal være på plakaten? Vedhæft fil. Skal være i høj opløsning. Hvis du tidligere har bestilt plakater, så har vi jeres logo.
Hvilke platforme skal plakaten bruges på?
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.
Hvis I har et godt billede, som måske kan bruges som baggrund. Vedhæft det. Hvis dine filer er for store, så brug www.wetransfer.com.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Jeg kan hjælpe dig med at udfylde formularen og bestille en plakat.

Kontakt mig på telefon 28 74 36 35 eller mail til grafiker@ungevent.dk.

Adnan Suhonjic
UngEvent