BRANDING

– SOCIALE MEDIER  //  PLAKATER & FLYERS  //  HJEMMESIDE –
– PROFILTØJ // MERCHANDISE // VIDEO & BILLEDER –

HVorfor branding?

Har jeres ungdomsskole svært ved at få de unge til at komme til jeres arrangementer eller mangler I mere synlighed i det offenlige rum, plakater og flyers med ensformethed, profiltøj merchandice, videopromovering eller har I brug for kreativ branding for at gøre mere opmærksom på jeres ungdomsskole? Sammen med UngEvent kan I få hjælp til at skabe den perfekte PR strategi, som passer til jer. 

piger til beauty camp tager billeder til de sociale medier
hiphop danse workshop til den dance camp

SOCIALE MEDIER

Vi arbejder med Facebook og Instagram, hvor vi løfter og hjælper med at skabe mere værdi for pengene ved at gøre jeres promovering af jeres brand, arrangement eller fritidshold mere målrettet. Vores erfaring er, at mange ungdomsskoler bruger meget energi på de sociale medier, men at indholdet ikke når ud til den rigtige målgruppe. Dette vil vi meget gerne hjælpe jer med.

Det er også muligt at få BOOSTET jeres Instagram eller Facebook med flere forskellige kreative PR løsninger, hvor vi fysisk er ude ved de unge.

PLAKATER & FLYERS

Vi designer plakater og flyers til jeres arrangement, fritidshold eller lignende.
Hos UngEvent har vi lavet en klippekortløsning, som gør det muligt at få et professionelt grafisk udtryk, men til en meget billig pris.

Klippekort med 5 klip koster kr. 4.000,- ekskl. moms. For ét klip får I designet én plakat eller flyer. Ungdomsskolen står selv for print.

to veninder der smiler og er glade til beauty camp

HJEMMESIDE

Vi leverer komplet hjemmeside, som udstråler et mere levende udtryk og som lever op til jeres brand.

Hvis jeres ungdomsskole arbejder med Felix eller Lara, beholder I selvfølgelig hele jeres (tilmeldingssystem). Vi ændrer jeres frontpage. 

BILLEDE & VIDEO

Professionelle billeder og videoer, der styrker dit brand. Vi arbejder med store og små produktioner og vi er klar til at komme ud til jeres arrangement.

pige der danser og har det sjovt til en fest for unge

PROFILTØJ & MERCHANDICE

T-shirt, sweatshirts, hoodies, jakker, muleposer, drikkedunke, vandflasker, keyhangers, banner osv.

Vi har arbejdet med mange forskellige leverandører, hvilket giver os en viden om, hvor du får den bedste kvalitet. Vi designer gerne de overstående produkter, så jeres logo eller andet grafisk materiale kommer på og får det stærkeste udtryk.

– i vores digitale katalog kan du se priserne –