BRANDING

– SOCIALE MEDIER  //  PLAKATER & FLYERS –
– PROFILTØJ // MERCHANDISE // VIDEO & BILLEDER –

HVorfor branding?

Har jeres ungdomsskole svært ved at få de unge til at komme til jeres arrangementer og fritidshold. Eller mangler I mere synlighed i det offenlige rum, plakater og flyers med ensformethed, profiltøj merchandice, video-promovering, sociale medier eller har I brug for kreativ branding for at gøre mere opmærksom på jeres ungdomsskole? Sammen med UngEvent kan I få hjælp til at skabe den perfekte PR strategi, som passer til jer. 

SOCIALE MEDIER

Vi arbejder med Facebook og Instagram, hvor vi løfter og hjælper med at skabe mere værdi for pengene ved at gøre jeres promovering af jeres brand, arrangement eller fritidshold mere målrettet. Vores erfaring er, at mange ungdomsskoler bruger meget energi på de sociale medier, men at indholdet ikke når ud til den rigtige målgruppe. Dette vil vi meget gerne hjælpe jer med.

Det er også muligt at få BOOSTET jeres Instagram eller Facebook med flere forskellige kreative PR løsninger, hvor vi fysisk er ude ved de unge.

PLAKATER & FLYERS

Vi designer plakater og flyers til jeres arrangement, fritidshold eller lignende.
Hos UngEvent har vi lavet en klippekortløsning, som gør det muligt at få et professionelt grafisk udtryk, men til en meget billig pris.

Klippekort med 5 klip koster kr. 4.000,- ekskl. moms. For ét klip får I designet én plakat eller flyer. Ungdomsskolen står selv for print.

PROFILTØJ & MERCHANDICE

T-shirt, sweatshirts, hoodies, jakker, muleposer, drikkedunke, vandflasker, keyhangers, banner osv.

Vi har arbejdet med mange forskellige leverandører, hvilket giver os en viden om, hvor du får den bedste kvalitet til den rigtige pris. Vi designer gerne de overstående produkter, så jeres logo eller andet grafisk materiale kommer på og får det stærkeste udtryk.

BILLEDE & VIDEO

Det er vigtigt at have professionelle billeder og videoer, hvis I ønsker at styrker jeres ungdomsskole udadtil. Vi hjælper jer med at taget og redigeret professionelle billeder til jeres arrangementer.

Vi hjælper også med et lave video til promovering af jeres ungdomsskole eller et arrangement. Se bare video her fra ungfesten i Billund.

– i vores digitale katalog kan du se priserne –