OM OS

– HISTORIE  //  VISION  //  TEAMET // SAMARBEJDE –

UNGEVENT

UngEvent er stiftet i 2019 af Jacob Molboe og Adnan Suhonjic. Vi er to unge herrer, der tilsammen har mere end 25 års erfaring med unge mennesker og events. Vores erfaringer bygger på vores arbejde i ungdomsskoler, idrætsforeninger, gadeidræt, som selvstændig erhvervsdrivende, professionel dansekarriere, elitesport og m.m. Vi har arrangeret massevis af events, ture, camps, workshops, rejser og online aktiviteter – og undervist børn og unge i alt fra at stå på hovedet til at ramme en basketballkurv med lukkede øjne.

Vores viden og erfaring ønsker vi at dele ud af, så vi kan skabe mere værdi for vores unge mennesker i hele landet. Derfor tilbyder UngEvent at skabe mere værdi for pengene i Jeres ungdomsskole. Vi nøjes ikke kun med at rådgive jer, men er selv aktører når opgaven skal udføres – og værdien skal skabes. Vi et stærkt team med over 25 professionelle, som er med til at skabe værdi for jer.  UngEvent har ideerne til, hvordan vi kan løfte Jeres ungdomsskole gennem events, branding og sociale medier.

Vi tror på, at vi i fællesskab kan skabe mere. Når vi er fælles om at løfte, kan vi løfte vores events og online ydelser til helt nye højder, til gavn for vores unge mennesker. Derfor laver vi camps, events og online aktiviteter på tværs af ungdomsskoler, og kommune grænser.

Vil I høre mere om UngEvent, og hvordan vi kan skabe værdi i Jeres Ungdomsskole, så kontakt os for et uforpligtende møde. 

ungevent ungdomsskole events og camps

VI SAMARBEJDER MED

UDTALELSER

BLIV EN DEL AF SAMARBEJDET

– så vi sammen kan skabe unikke og uforglemmelige oplevelser –

Lisbeth Teglbjærg Nyborg Ungdomsskole

Vi mærker tydeligt at UngEvent har indsigt i og erfaring med både klub, ungdomsskole og events. De leverer målrettede, hurtige og gennemtænkte løsninger, der er tro mod det eksisterende, og samtidig hjælper med at tilpasse tilbud til unge i vores lokalområde.
Vi er ikke så stærke på sociale medier, og har derfor fået god håndholdt hjælp til at bruge bl.a. Instagram, så vi når ud til flest unge. På en eftermiddag fik Nyborg Ungdomsskole 500 nye følgere, og her to måneder senere har vi fastholdt de unge følgere med hjælp fra UngEvent. Vi er meget tilfredse med samarbejdet.

Lisbeth Teglbjærg
Nyborg Ungdomsskole

Vi har oplevet Jacob og Adnan fra UngEvent som et par rigtig engagerede og dygtige ledere, der har lavet en camp for vore piger, som de unge var begejstrede for. Der var styr på logistikken, der var tænkt over alt det væsentlige og vi blev informeret godt både før og efter campen. Selve salgsarbejdet ude på skolerne gennemførte Adnan sammen med en af underviserne og da vi samme eftermiddag åbnede for tilmelding, var der udsolgt på 5 minutter.

Jørgen Donslund
Ikast-Brande Ungdomsskole

Keld Mikkelsen leder den kommunale ungdmomsskole i vejle eller vejle ungdomsskole eller ungvejle

UngVejle har lavet 2 arrangementer i samarbejde med UngEvent. Det ene var et modeshow for konfirmander og det andet var en Beauty Camp for piger. Begge arrangementer forløb yderst tilfredsstillende og blev håndteret meget professionelt af medarbejderne fra UngEvent.

Keld Mikkelsen
Vejle Ungdomsskole

Ungdomsskolen Hedensted har, i sommerferien, afholdt 7 street events med UngEvent som facilitator, og det kan KUN anbefales!

I planlægningsfasen oplevede vi, i samarbejdet med Jacob og Adnan, positivitet, engagement, tilpasningsparathed, hurtig respons, og det hele klappede, trods et massivt tidspres.

På event dagene kommer engagementet og det indre legebarn virkelig til udtryk hos ALLE medarbejderne, og det er tydeligt at de elsker det, de laver, OG at dele ud af deres viden og kunnen til børn og unge. Deres entusiasme er så smittende, at det kan få nærmest enhver teenager til at deltage, og de unge går derfra med en fantastisk oplevelse – at være blevet set og mødt på deres niveau, og have lært noget.

En fars udtalelse; ”De er virkelig dygtige til deres profession, men de er godt nok også fantastiske til børnene”

Lone Toft
Ungdomsskolen Hedensted