Street Assist

– SAMMEN SKABER VI UNGE STREET AMBASSADØR –

UngEvent tilbyder et komplet street forløb til de unge i jeres ungdomsskole. Vi kalder det STREET ASSIST og det rummer både skate og street basket. Street Assist er et lærings- og kulturforløb, hvor vi kombinerer teoretisk undervisning med underholdning, oplevelser og et stærkt fælleskab! Forløbet indebærer både læring om street miljøet, om at tage ansvar og bidrage til at et sundt miljø, samt at dygtiggøre den enkelte deltager indenfor sin aktivitet.

Formålet er at skabe de bedste unge street ambassadør, som kan bidrage til et sundt og aktivt lokalt street miljø. Vi ønsker at danne engagerede, passionerede og nørdede udøver indenfor hvert område, som har respekt for aktiviteten, udstyret og faciliteterne. Disse unge skal være med til at inspirere andre unge, igangsætte aktiviteter og lære fra sig – så vi skaber UNG til UNG relationer!

Målgruppe

Street Education er målrettet unge drenge og piger i alderen 13-18 år, der brænder for gadeidræt! Det er både for den øvede som er på asfalten hver dag – og for nybegynderen som ønsker at lære det og blive en del af miljøet. Street Education er opdelt i niveauer og gadeidræts aktiviteter – så der er plads til alle!

SKATE

SkateAssist er for den øvede skater, som allerede har færdighederne til at lave tricks på sit skateboard. En skater der er klar til at udfordre sig selv på skateboardet og samtidig ønsker at dele ud af sine færdigheder. En ung skater der kan inspirerede andre unge til at skate. SkateAssist forløbet danner den unge til at kunne agerer som assistent i til skate workshops og hjælpe andre unge med at blive bedre skater.

SkateMaker er for nybegynderen, som har et ønske om at blive skater, men mangler et skub i den rigtige retning. SkateMaker er for den nye skater, som ønsker at blive en del af street miljøet og bidrage til et sundt miljø. Den unges færdigheder må ikke begrænse ham / hende i at igangsætte nye aktiviteter, fælleskaber og tage ansvar.

2S9A9090

STREET BASKET

BasketAssist er for alle både nybegyndere og øvede, som ønsker udvikle sine basket færdigheder, at lære fra sig og igangsætte aktiviteter på street banen. Alle kan som udgangspunkt spille street basket – og derfor er det vigtigt den unge lære at igangsætte og tage ansvar. Den unge skal invitere andre med i spillet, sætte en 3v3 kamp op, lave små øvelser og konkurrencer. En BasketAssist kan bidrage til et aktivt og sundt street miljø, hvor der er plads til alle.

Forløbet

StreetEducation er et 3-måneders forløb, som strækker sig fra maj til juli. Forløbet er opdelt i 5 dele, som kombinerer socialt samvær, oplevelser og undervisning. Alle deltagerne, både nybegyndere og øvede, både skater og street basketspiller, deltager i samme forløb. Deltagerne skal på skift have “fælles” lektioner og opdelt i grupperne. Det er obligatorisk alt deltage i hele forløbet for at få et StreetEducation bevis.

1) Intro

En intro weekend fra lørdag til søndag, som afholdes i en af landets Street Mekka (f.eks. Aalborg). Introforløbet består af

– Icebreakers
– Historie om street kulturen
– Undervisning på asfalten
– Social samvær

Underviser og deltager indkvartere på stedet og sover på luftmadrasser. Alle måltider er inkluderet. Transport med ungdomsskolens minibusser.

2) Kultur tur

En dags-tur (kl. 10-18) med minibusser, hvor de deltager skal opleve street kulturen, besøge foreninger, skateparker, street baner og m.m. Turen består af

– Kulturoplevelser
– Inspiration
– Undervisning på asfalten
– Social samvær

Et måltid er inkluderet, samt evt. entré. Transporten er med ungdomsskolens minibusser.

3) Sheltertur

En lokal sheltertur fra lørdag til søndag, hvor deltagerne skal besøge alle de lokale street miljøer i kommunen.

– Naturoplevelser
– Kendskab til lokale street miljøer
– Undervisning på asfalten
– Socialt samvær

Kost og logi er inkluderet. De unge transporteres af undervisnerne med ungdomskolens minibusser.

4) Praktik

Alle deltagerne skal i praktik hos UngEvent eller ungdomsskolen til to street events / workshops. Her skal den unge selv være aktører og være en del af et set-up! Den unge er med fra start til at sætte op, være assistent på workshops og igangsætte aktiviteter.

Transport aftales med den enkelte deltager. Kost er inkluderet.

5) Bevis

Hele forløbet afsluttes med en ceremoni, hvor de unge får overrakt et StreetEducation bevis! Deres bevis er dokumentation for at de nu er street AMBASADØR!

Beviset kan de unge bruge til at søge fritidsjob eller blive hjælpere i lokale forretninger. De kan endda søge fritidsjob hos UngEvent!

Professionelle underviser!

En af de vigtigste faktorer for at skabe fremtidens bedste street ambassadør, er at give dem de bedste underviser! Alle vores undervisere er professionelle eller semi-profesionelle indenfor deres fag, enten som underviser eller udøver. De har selv flere års erfaring og samtidig kendskab til gadeidrætten. De mestre selv færdighederne og kan lære fra sig!

Endnu vigtigtere er det, at underviserne har den rette personlighed og tilgang til de unge! At de kan skabe relationer og et bånd – både underviser/deltager, men også deltagerne imellem. Underviseren SKAL være rollemodel på fagligt og personligt!

2S9A5410

Kim Batiste
Skate

Jacob Molboe

Jacob Molboe
Break

IMG_4499

Tencho Tenchev
Street Basket

2S9A9300

Lasse Elbæk
Street Basket

Økonomi

StreetEducation købes som samlede pakke, som indeholder følgende:

  • PR-materiale, promovering og rekruttering
  • Planlægning og koordinering
  • Kommunikation med de deltager og forældre
  • 1 underviser til 8 deltager, samt undervisningsmateriale
  • Kost, logi og evt. entré
  • StreetEducation hoodie og t-shirt til alle deltager
    (med ungdomsskolens logo)
  • Bevis materiale til alle deltager

Ungdomsskolens dækker selv udgifter for transport, men underviserne kører selv minibusserne.

Prisen for en pakke er kr. 32.000 + moms.
Prisen pr. deltager er kr. 4.000 + moms.
 

Der skal minimum købes 2 pakker, svarende til 16 deltager.
En min. pris på kr. 64.000 + moms.

Der kan f.eks. købes en SkateAssist og en SkateMaker.

Ungdomsskolen betaler for hele pakker, selvom der kun er 6 deltager på et forløb.

Hvis forløbet ikke blive gennemført betaler ungdomsskolen et depositum på kr. 12.800 + moms.