4.5/5

I samarbejde med

Danmarks største

Beauty Camp er blevet Danmarks største Beauty Camp og arrangeres på tværs af 26 ungdomsskoler. Beauty Camp er en helt unik og uforglemmelig oplevelse for de unge i alderen 13-17 år. Campen er 3 dage fyldt med velvære, læring, styling, fællesskab og masser af hygge på tværs af landets ungdomsskoler. Beauty Camp består af flere forskellige workshops og masser af underholdning.

En unik oplevelse

Beauty Campen er en unik oplevelse som deltagenre sent vil glemme. Campen er meget mere end make-up, håropsætning og flotte negle. De unge tages igennem en rejse, hvor de skal bo med veninderne på deres eget værelse, som gik de på efterskole. De vil både møde og dele interesse med masser af andre unge gennem mere end 20 workshops og fællesaktiviteter i løbet af bare 3 dage. Der vil opstå nye venskaber og i fælleskab vil de alle flytte hver deres grænser og komfort og vokse sig et hoved højere.

Fælleskab på tværs

I UngEvent har vi stort fokus på sammenhold og fælleskab. Derfor sørger vi altid for, at der er underholdning, fællesaktiviteter og ekstra workshops, der er med til at ryste de unge sammen på tværs af ungdomsskolerne. Vi holder også et kæmpe POOL PARTY med DJ, lysshow og oppustelige badedyr. Vores underviser og jeres medarbejder spiller en stor rolle i at facilitere aktiviteterne, og bidrage til den gode stemning.

Selvværd og sammenhold

Makeup, hår og negle er en fællesinteresse der samler os alle, men det er selve oplevelsen at deltage på campen, der skaber et helt unikt sammenhold og styrker den enkeltes selvværd!

Vi er alle smukke!

På campen arbejder vi med at "Vi er alle smukke som vi er". Dette er implementeret i alle workshops ift. det vi siger og det vi gør. Vi laver løbende små øvelser der er med til at styrke den enkeltes selvværd og selvtillid på en god måde! Vi er smukke som vi er og det skal vi fremhæve med dans, makeup, og og masser af godt humør.

Vi flytter egne grænser

Vi har et ønske og mål om at enhver deltager på campen flytter sine grænser. Vi har alle forskellige grænser, hvorfor det for nogen er grænseoverskridende at tage på tur i 3 dage, mens andre først bliver udfordret når de skal gå et modeshow. De fleste workshops er valgfrie og indholdet er tilpasset, så det er op til den enkelt person, hvor meget man ønsker at udfordre sig selv.

Vi støtter hinanden

Sammenhold er en kæmpe del af campen og vi har stor fokus på, at vi skal støtte hinanden på tværs af ungdomsskoler, alder og roller. Når vi skal flytte vores grænser og styrke selvværdet, så vil vi møde udfordringer og forstærke vores selvfølelse. Derfor er det vigtigt at alle er gode til at støtte hinanden. Deltagerne har utallige gange vist at de besidder hvad det kræver, som at opmuntre hinanden og dele en masse kærlighed.

Aktiviteter & workshops

Alle deltagerne skal igennem 4 workshops inden de afslutningsvist skal gå et modeshow som er valgfrit. Hver workshop består af flere elementer, en introduktion til selve faget, f.eks. hvordan blive man en frisør, makeup artist eller lignende, en kort teori og så selve hands-on øvelserne, hvor pigerne selv skal lære at udføre det. Om aftenen kan deltagerne vælge mellem flere valgfrie aktiviteter / workshops – negle, dans, wellness, Silent Disco, sumodragte, Musik Quiz, POOL PARTY og så er Thana’s café altid åben for en snak, TIKTOK dans eller bare en slushice. Udover disse fastlagte aktiviter er der altid overraskelser.

MAKEUP

MAKEUP

Makeup workshop er en obligatorisk aktivitet, hvor de deltagerne lærer de forskellige trin når de skal lægge makeup. De skal selv style sig inden modeshowet

HÅR

HÅR

Hår workshop er en obligatorisk aktivitet, hvor de unge lærer at lave forskelloge håropsætninger. De skal selv style sig inden modeshowet.

CATWALK

CATWALK

Catwalk workshop er en obligatorisk aktivitet, hvor de unge får boostet deres selvtillid og for alvor for flyttet sine grænser. Her bliver de forberedt til selve modeshowet, som er valgfrit at gå.

FOTOSHOOT

FOTOSHOOT

Alle deltagerne får taget et billede af en professionel fotograf i vores fotostudie. Det kan være grænse overskridende for mange, men er en del af at få flyttet sine grænser.

MUSIK QUIZ

MUSIK QUIZ

John og Thana er fyrer den maksimalt af med kæmpe LIVE Musik Quiz foran alle deltagerne! Her dyster både de unge og medarbejderne med at gætte sange, titler og endda selv synge foran hele publikummet. En sjov og grænseoverskridende quiz der får et smil frem på enhver!

"SNAK" SAMTALEKORT

SNAK BRÆTSPIL

THANAS CAFÈ

THANAS CAFÉ

Hvis Beauty Campen har en kerne - så er det Thana's café! Caféen er et hyggeligt og festligt spot der samler deltagerne, medarbejderne og underviserne. Her er der mulighed for at lægge sig på kunstgræsset, hænge ud i lounge stolene og snakke eller lave en TIKTOK dans med selveste Thana! Caféen har altid åben og der er altid iskolde slusch ice, snacks og en sågar en toast! Til de voksne serveres der en lækker BARISTA kaffe!

NEGLE

NEGLE

Negle workshoppen er en valgfri aktivitet, men et KÆMPE hit blandt deltagerne. Deltagerne står i kø for at komme ind og udfolde derea kreativitet. Til workshoppen lærer deltagerne om først og fremmest, hvad det vil sige at arbejde med negle professionelt. Herefter går de step by step igennem, hvad der skal til for at komme igang og hvordan de selv lægger en gellak.

Silent Disco

SILENT DISCO

FESTIVAL MAKEUP

FESTIVAL MAKEUP

NYHED! Et nyt tiltag på campen er festival makeup. En sjov og anderledes måde at lege med sten, perler og glimmer. Deltagerne elsker at udfordre deres kreativitet og kun fantasien sætter grænser.

MODESHOW

MODESHOW

WELLNESS

WELLNESS

Wellness er et område med plads til selvforkælelse i form af ansigtsmasker og fodspa. Her kan deltagerne trække sig lidt tilbage og snakke med vennerne.

SUMO

SUMO

DANS

DANS

Danse workshoppen er valgfri aktivitet om aftenen. Her lærer deltagerne en hel koreografi, som de kan fremvise til modeshowet.

POOL PARTY

POOL PARTY

Pool party er campens HOTTE emne! Svømmehallen bliver forvandlet til et paradis med badedyr, DJ og lys, catwalk på vandet og hundrede deltager der synger med på sangene.

ID Hair er officiel partner på hår workshoppen.
– ID Hair Workshop – 

NAILLAK er officiel partner på negle workshoppen.
– NAILLAK Negle Workshop – 

GOSH er officiel partner på makeup workshoppen.
– GOSH Makeup Workshop – 

Kommende camps

Beauty Campen afvikles igen på Midtjysk Efterskole i Ejstrupholm. Campen afvikles i uge 7 og uge 42, 2023. Skal din ungdomsskole være med på Beauty Campen og blive en del af et stærkt samarbejde på tværs af ungdomsskolerne så kontakt os på 60 15 23 02 eller mail kontakt@ungevent.dk.

Uge 42 (2023)

Camp 1:  14.-16. oktober 2023 // UDSOLGT

Camp 2: 16.-18. oktober 2023 // UDSOLGT

Camp 3: 18.-20. oktober 2023 // Få pladser tilbage

Uge 7 (2024)

Camp 1: 10.-12. februar 2024 // UDSOLGT

Camp 2: 12.-14. februar 2022 //Åben for tilmelding

Camp 3: 14.-16. februar 2022 // Åben for tilmelding

Sådan fungerer det

I booker campen

Lyder det interessant? Så kontakt os, så I kan booke pladser på campen. Herefter sender vi samarbejdsaftale til underskrift.

Vi planlægger

Vi tager os af ALT planlægning og koordinering. Vi køber alt materiale og udstyr ind, booker underviser, sørger for kost og logi. I skal bare koordinere transporten, så alle kan komme frem og tilbage.

Vi promover

Bare rolig vi står for at sælge alle pladser for jer. Vi står for at lave plakater, PR-video, opslag på sociale medier og så tager vi på skolebesøg for jer. I skal bare være klar til at tage imod tilmeldinger.

Vi afvikler

Vi afvikler campen og står for ALT - undervisere, materiale, udstyr, forplejning, underholdning og m.m. I skal bare stille en medarbejder til rådighed for hver 15 deltager.

Skal din ungdomsskole være med?

I kan booke 15, 20, 25 eller 30 pladser pr. camp. som er det antal pladser I binder jer til.
Hvis der er ekstra pladser ledige, kan I altid tilføje et par ekstra.

Det siger deltagerne
4.5/5

“Det var super fedt og jeg elskede det virkelig!! Jeg håber jeg kan komme på beauty camp igen!!”

Anonym – Beauty Camp

“Mega fedt personale 🥰

Anonym – Beauty Camp

“Synes det er mega fedt i er så cool og søde mod os. Det har været den bedste oplevelser.”

Anonym – Beauty Camp

“I skal lave det her meget oftere!”

Anonym – Beauty Camp

“Jeg synes det var virkelig virkelig hyggeligt. Man blev nervøs til catwalken men det var virkelig fedt. Thana eller hvad han nu hedder (har sgu ikke fundet ud af det endnu) gjorde lige det meste ekstra sjovt! Tusind tak for nogen gode dage

Cille – Beauty Camp

“Det har virkelig været fedt og lære alle mulige nye ting super fedt”
 

Anonym – Beauty Camp

“VERDENS FEDESTE EFTERÅRSFERIE

Anonym – Beauty Camp

“Hvis I har humøret med som I havde denne gang er jeg sikker på at folk vil nyde det. Og at I er sammen med os unge om aftenen er mega hygge, så man ikke kun ser jer som de voksne, men også en del af en stor oplevelse, hvor man husker at I tænke og er der for dem. Jeg kan ikke takke jer nok for at have beskyttet mig da jeg havde det dårligt.”

Anonym – Beauty Camp

“Elskede energien ved nogle af de voksne og isaer ved Thana, og pool party var mega fedt, vil super gerne igen.”

Anonym – Beauty Camp

Billeder fra Beauty Camp