CAMPS

– BEAUTY CAMP  //  STREET CAMP –

pige på pige camp med make up, hår og modeswhow

Beauty Camp

På vores Beauty Camp har vi samlet alt det bedste inden for beauty. Det betyder, at vi i løbet af tre dage kan tilbyde de unge workshops med professionelle undervisere i både make up, hårstyling, negleteknik, posering foran et kamera og catwalk. Det hele afsluttes med et kæmpe show, hvor de unge bruger alle de nye teknikker de har lært og styler sig selv og går på den røde løber foran deres familie og venner.

Næste Beauty Camp afholdes i uge 42, 2020.

Street FOOTBALL Camp

Danmark sjoveste ”Street Football Camp” er tre dage med flere forskellige street fodbold turneringer, hvor unge på tværs af Danmark dyster mod hinanden. Vi har fokus på fællesskab og der vil derfor også være mange andre sjove aktiviter  i løbet af campen, som fx waterslide, banebåd, street basket og meget mere.

sommer camp med street fodbold turnering
hiphop danse workshop til den dance camp

Dance Camp

På vores Dance Camp har vi samlet alt det bedste inden for hiphop-/urban stilarterne. Der udbydes mange forskellige workshops i forskellige niveauer, så både begyndere, rutinerede, børn, unge og voksne kan deltage på campen. Alle workshops er med professionelle undervisere fra både ind- og udland.

 

– i vores digitale katalog kan du se priserne –