DESIGN MANUAL

– EN FÆLLES GRAFIKKER –

Grafiker / Design Manual

JERES DNA GUIDE

Jeres ungdomsskole kan få udarbejdet en komplet design manual. En design manual er jeres ungdomsskoles første skridt til et PROFESSIONELT brand og kommunikationen udadtil! Med en design manual kan I blive helt skarpe på jeres ungdomsskoles identitet – jeres DNA. Det er med til at skabe en genkendelighed overfor de unge, deres forældre, borger, politiker og andre samarbejdspartner. Vi hjælper jer med at definere jeres kommende logo, farver, skrifttyper, katalog, profiltøj, merchandise og m.m.

At udvikle en design manual er en fælles proces, som indledes med et opstartsmøde, herefter et opfølgende møde og afslutningsvis en aflevering. Det hele resulterer i en samlet pakke, hvor vi har udviklet, beskrevet, illustreret og gjort alt klar til brug! Så I er helt skarpe på hvor og hvordan I brugeres jeres logo, farver og skrifttyper – og hvordan jeres næste profiltøj, banner eller katalog skal se ud!

Se alle priser her.

TRIN FOR TRIN

Hvis I ønsker en design manual til jeres ungdomsskole (eller at høre mere om det), så kontakt os!

Adnan Suhonjic
+45 28 74 46 35
grafiker@ungevent.dk

Vi indleder med en dialog, hvor vi vil høre om jeres ønsker og behov. Vi vil give jer sparring og vejlede jer til hvad der er bedst for jeres ungdomsskole.

Så snart vi modtager jeres bestilling går vi igang med at designe jeres plakat. Vi plejer at sige at indenfor 48 timer har vi et udkast klar til jer, som I kan kommenter på og godkende.

Harmonikaindhold

VÆLG EN PAKKE

Design Manual - LIGHT

En A4 folder på 4 sider. En Light Manual indeholder et nyt logo, valg af farver, valg af skrifttyper, samt en guide til hvordan det anvendes i forskellige sammenhænge. Alle filer er inkluderet (.ai, .pdf, .jpg, .png).

Design Manual - PRO

En komplet design manual på 8 sider (A4). Indeholder det samme som en LIGHT manual. Derudover indeholder den en komplet design guide med mockups til profiltøj, merchandise, kataloger, flyers, kalender, brevpapir m.m. Alt er gjort klar til jeres næste bestilling!

Design Manual - MED EKSISTRENDE LOGO

Vil I gerne beholde jeres nuværende logo? Få udviklet en komplet design manual med, hvor vi arbejder videre med jeres nuværende logo. Præcisere jeres farver, skrifttyper og udarbejder hele guiden med mockups (PRO).

Gælder alle pakker: Selve manualen leveres som PDF, trykkes i 10 eksemplarer og kan tilgås digitalt. Her kan alle filer også downloades.

Jeg kan hjælpe dig med at vælge det katalog til jeres formål.

Kontakt mig på telefon 28 74 36 35 eller mail til grafiker@ungevent.dk

Adnan Suhonjic
UngEvent

Kontakt os