MUSIK QUIZ

– MED JOHN & THANA –

UngEvent har et CORONA venligt online koncept til jeres Ungdomsskole, som de unge har taget FANTASTISK imod! Musik Quizzen foregår på jeres Instagram. Vi går LIVE fra vores studie med vores to værter. Jeres unge kan anmode om at deltage – og så skal de gætte en række sange og måske synge med! Gætter de rigtigt, så får de en PRÆMIE!

Formålet er at skabe et fællesskab ONLINE, hvor de unge kan interagere med hinanden og inspirere hinanden – UNG til UNG! Selvom kun en kan deltage ad gangen, så er de andre unge aktive i chatten, hvor de både bakker op, kommenter på musikken eller tigger om at være med. Vores værter går altid i dialog med den unge. Her snakker de bl.a. om hvad de går og laver, hvad de skal lave i weekenden, hvordan julen var og m.m. På denne måde lader vi den unge tale til de andre unge og inspirere dem.

VÆRTERNE er ingen andre end JOHN & THANA! Drengene forstår at snakke og grine med de unge og samtidig leverer underholdning i topklasse. Begge drenge er professionelle breaker, entertainere og tidligere klubmedarbejdere!  De er en del af UngEvents team når vi rejser rundt i landet med Street Events.

5x Musik Quiz for 7.500 kr.

I kan stadig nå at være med på Musik Quizzen! I får hele 5 Musik Quiz fra næste uge og 5 uger frem for kun 7.500 kr. + momssvarende til 1.500 kr. pr. quiz! En quiz varer ca. 30 minutter. I skal have 10-20 præmier klar, som f.eks. biografbilletter eller en snackkurv!

Så godt går det!

STATISTIKKERNE taler for sig selv! Vi har afviklet 94x Musik Quiz for 15 ungdomsskoler. I alt har vi haft 10.420 visninger, svarende til 100 visninger pr. musik quiz! Der har været op til 300 visninger på bare en musik quiz og op til 85 seere LIVE på en gang! I gennemsnit ser 26 med LIVE. Selvom der kun er 3-4 unge der kommer igennem LIVE og deltager, så sidder de ofte med et par venner og quizzer med! Hver gang venter flere på det bliver deres tur til at deltage!

Musik Quiz
0
Visninger
0
Visninger pr. Musik Quiz
0
LIVE deltager i gns.
0

Sådan fungerer det

I KØBER PAKKEN

Vi sender en bekræftelse på mail og en faktura. I sender os 2 stk. trøjer til vores to værter, så de kan repræsenter jeres ungdomskole! I køber 10-20 præmier (f.eks. biografbilletter eller en snackkurv).

VI LAVER PR

Vi laver alt PR arbejde dvs. opslag og stories på Instagram med kreative billeder, videoer og nedtællinger. Vi opbygger en HYPE op til hver musik quiz, så vi skaber en succes!

VI LAVER QUIZZEN

Vi opsætter studiet, forbereder os og gør vores to værter klar at gå LIVE på jeres Instagram. Værterne skaber et brag af en MUSIK QUIZ! Når vinderne er fundet, informer vi dem om hvor og hvordan de kan få deres billetter.

I samarbejde med

Nyborg Ungdomskole Logo
hedensted ungdomsskole hedungdom samarbejder med ungevent
vejle ungdomsskole ungvejle samarbejder med ungevent
Ungdomsskolen Mors - UngMors - Morsø
Hjørring Ungdomsskole Logo
Mariagerfjord Ungdomsskole Logo
Struer Ungdomsskole Logo
Thisted Ungdomsskole - UngThisted
billund ungdomsskole ungbillund samarbejder med ungevent
kolding ungdomsskole ungkolding samarbejder med ungevnet
UngHerning Logo