Street Assist

– SAMMEN SKABER VI UNGE STREET AMBASSADØR –

BESKRIVELSE

FORMÅL

MÅLGRUPPE

UngEvent tilbyder et komplet street forløb til de unge i jeres ungdomsskole. Vi kalder det STREET ASSIST og det rummer både skate og street basket. Street Assist er et lærings- og kulturforløb, hvor vi kombinerer teoretisk undervisning med underholdning, oplevelser og et stærkt fælleskab! Forløbet indebærer både læring om street miljøet, om at tage ansvar og bidrage til at et sundt miljø, samt at dygtiggøre den enkelte deltager indenfor sin aktivitet. Deltagerne vælger selv aktiviteten.

Formålet er at skabe de bedste unge street ambassadør, som kan bidrage til et sundt og aktivt lokalt street miljø. En god street ambassadør er engageret, passioneret og nørdet indenfor sin aktivitet og har respekt for aktiviteten, udstyret og faciliteterne. Disse unge skal være med til at inspirere andre unge, igangsætte aktiviteter og lære fra sig – så vi skaber UNG til UNG relationer!

Street Assist er målrettet unge drenge og piger i alderen 13-18 år, der brænder for gadeidræt! Det er både for den øvede som er på asfalten hver dag – og for nybegynderen som ønsker at lære det og blive en del af miljøet. Street Assist er opdelt i niveauer og gadeidræts aktiviteter – så der er plads til alle!

Professionelle underviser!

En af de vigtigste faktorer for at skabe fremtidens bedste street ambassadør, er at give dem de bedste underviser! Alle vores undervisere er professionelle eller semi-profesionelle indenfor deres fag, enten som underviser eller udøver. De har selv flere års erfaring og samtidig kendskab til gadeidrætten. De mestre selv færdighederne og kan lære fra sig!

Endnu vigtigtere er det, at underviserne har den rette personlighed og tilgang til de unge! At de kan skabe relationer og et bånd – både underviser/deltager, men også deltagerne imellem. Underviseren SKAL være rollemodel på fagligt og personligt!

2S9A5410

Kim Batiste
Skate

Jacob Molboe

Jacob Molboe
Break / Event Maker

IMG_4499

Tencho Tenchev
Street Basket

Adnan Suhonjic
Arrangør / Basket

Adnan Suhonjic
Street Basket / Event Maker

Vælg en aktivitet

Økonomi

Street Assist er en samlet pakke, som indeholder følgende:

 • PR-materiale, promovering og rekruttering
  UngEvent laver alt PR-materiale, som plakater, flyers med info, hjemmeside (landingpage), billeder og små videoer til sociale medier mv. Promovering og rekruttering vil primært foregå til Street Days, derudover tager vi på skolebesøg (på udvalgte skoler). Sekundært promoveres der på de sociale medier.
 • Planlægning og koordinering
  UngEvent står for at planlægge hele forløbet og koordinere mellem ungdomsskolen, underviser, deltager og eksterne parter.

 • 1 underviser til 8 deltager, samt undervisningsmateriale
 • Kost, logi og evt. entré
 • StreetEducation hoodie og t-shirt til alle deltager
  (med ungdomsskolens logo)
 • Bevis materiale til alle deltager

Ungdomsskolens dækker selv udgifter for transport, men underviserne kører selv minibusserne.

En samlet pakke koster kr. 64.000 + moms.

Der er plads til 16 deltager, som kan opdeles i Assist og Maker. Der kan ikke kombineres på tværs af skate og basket.

Der kan tilkøbes ekstra pladser for kr. 4.000 + moms, og minimum 4 á gangen. Da der bliver indsat en ekstra underviser ved tilkøb.