STREET DAY

– Skate // Street Basket // Break  –
– DJ Lounge // Roundnet // Street Soccer –

I samarbejde med

Gadeidræt for alle

Street Day er en unik kombination af læring, oplevelse, motion og fællesskab – under åben himmel! Eventet arrangeres af UngEvent i samarbejde med ungdomsskolen. Street Day sætter fokus på gadeidrætten og inspirerer de unge til en aktiv livstil. Eventet består af flere forskellige workshops, som bl.a. Street basket, Break, Skate, Street Soccer og Roundnet. Alle aktiviteter afvikles på gaden – og gerne på en stor offentlig plads eller skolens parkeringsareal! UngEvent står for at skabe en uforglemmelig stemning, når vores DJ spiller op i vores Lounge område! Vi har siden 2020 afviklet 80 Street Days og aktiveret over 5000 børn, unge og voksne i samarbejde med ungdomsskoler, efterskoler og kultur & fritid.

Skole workshops

Street Day afvikles som en komplet idrætsdag for skoleklasserne. Hver klasse skal prøve kræfter med 2 el. 3 aktiviteter af ca. en times varighed. Alle workshop udføres på et niveau, hvor alle kan være med og få en unik oplevelse med derfra. Dagen krydres med underholdning i form af break- og skateshow. En Street Day er typisk fra kl. 9.00 – 14.30. Efter skoleworkshops er der ofte mulighed for at prøve nogle af de andre aktiviteter.

Fra boldspil til kunst

Vi har udvalgt 5 aktiviteter som kan afvikles på gaden og er nemt tilgængeligt for alle unge efterfølgende. De fleste byrum, ungdomsskoler og foreninger har gode faciliteter, hvor alle 5 aktiviteter kan udføres. Aktiviteterne spænder bredt fra boldspil med hænderne og fødderne til kunstneriske og rytmiske aktiviteter som break og skate – alt under åben himmel! Hver aktiviteter består af både workshops, konkurrencer, show fra underviserne og plads til selv at forme aktiviteten i fælleskab med andre unge med samme interesse som en selv.

SkatePro er officiel partner på skate workshoppen.
– SkatePro Workshop – 

Dansefabrikken er officiel partner på break workshoppen.
– Dansefabrikken Break Workshop – 

Professionelle og pædagogiske

StreetDay koordineres og afvikles af et professionelt team bestående af projektleder og atleter / underviserer. Alle er prof. eller semiprof. indenfor deres fag, enten som underviser eller udøver med mange år i eliten. De mestre selv færdighederne og kan lære fra sig! Endnu vigtigtere er det, at de har den rette personlighed og tilgang til de unge – som er med til at gøre hele forskellen!

Alle vores underviser har masser erfaring i baggagen gennem frivilligt arbejde i foreninger og organisationer, ungdomsskoler, på specialskoler og gennem gadeidrætten.

Billeder fra Street Days